Ο Σόλων Τσούνης μιλάει για τον ρόλο του «Παγιδευμένοι» και τις αντιδράσεις στο Twitter

Μάθετε για τον ρόλο του Σόλωνα Τσούνη στην ταινία «Παγιδευμένος», τις αντιδράσεις του στο Twitter και το καλλιτεχνικό του ταλέντο στη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

Ο Σόλων Τσούνης μιλάει για τον ρόλο του «Παγιδευμένοι» και τις αντιδράσεις στο Twitter>

Περιεχόμενα

  1. Ο Σόλων Τσούνης μιλάει για το ρόλο του στο «Παγιδευμένοι»
  2. Η υποκριτική και οι προκλήσεις που φέρνει
  3. «Παγιδευμένος»: Το μέλλον της σειράς
  4. Ζωή εκτός υποκριτικής

Μάθετε περισσότερα για τις σκέψεις του Σόλωνα Τσούνη σχετικά με τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι», την πάλη του με τα αρνητικά σχόλια στο Twitter και το «άγνωστο» ταλέντο του στη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Σόλων Τσούνης μιλάει για το ρόλο του στο «Παγιδευμένοι»

Ο Σόλων Τσούνης, γνωστός ηθοποιός, εμφανίστηκε πρόσφατα στο πλατό του «The 2night Show».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» και εξέφρασε την ανησυχία του για κάποια αρνητικά σχόλια που διάβασε στο Twitter.

Η υποκριτική και οι προκλήσεις που φέρνει

Ο Τσούνης μοιράστηκε μαζί μας ότι τον τράβηξε η υποκριτική επειδή ήθελε να μετρηθεί με κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο από εκείνον.

Μίλησε για τις δυσκολίες του να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα που δεν μοιάζει καθόλου με τον εαυτό του και για την πρόκληση του να βρεις λόγους να δικαιολογήσεις τις πράξεις του χαρακτήρα ώστε να γίνουν πιστευτές για τους θεατές. Παραδέχτηκε ότι ήταν ψυχοφθόρο αλλά και προσωπική επιτυχία αν μπορούσε να το κάνει.

Μίλησε επίσης για την πάλη με τον εγωισμό του, καθώς είχε συνηθίσει να τον αγαπούν στο δρόμο, αλλά στο Twitter, τον αποδοκιμάζουν. Το έβρισκε περίεργο όταν είχε συνηθίσει να τον αγαπούν και ξαφνικά του έλεγαν ότι αυτό που κάνει είναι κακό.

Παρόλα αυτά, ο Τσούνης παραμένει παθιασμένος με την τέχνη του και εργάζεται σκληρά για να προσφέρει εξαιρετικές παραστάσεις στο κοινό του.

«Παγιδευμένος»: Το μέλλον της σειράς

Ο Τσούνης μίλησε επίσης για το μέλλον του «Παγιδευμένοι» και ανέφερε ότι οι συζητήσεις για τη συνέχισή του συνεχίζονται.

Θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που συμμετέχει σε ένα τόσο εκπληκτικό έργο και τόνισε τη μεγάλη συντροφικότητα μεταξύ των ηθοποιών, των παραγωγών και της ομάδας παραγωγής.

Αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια για την εκπομπή και εξέφρασε σύγχυση σχετικά με την πηγή τους. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη σειρά και ότι κάποιος μπορεί να διαδίδει φήμες από φόβο.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, ο Τσούνης πιστεύει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και ότι οι φανατικοί θαυμαστές περιμένουν την επόμενη σεζόν.

Ζωή εκτός υποκριτικής

Ο Τσούνης αποκάλυψε επίσης στο ευρύ κοινό το άγνωστο ταλέντο του στη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Μίλησε για το ατελιέ του που ήταν το καταφύγιό του και για την περίοδο που έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις.

Είχε σκοπό να γίνει γραφίστας ή φωτογράφος αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν θα ήταν ευτυχισμένος κάνοντας αυτές τις δουλειές. Η μισή ζωή ενός ανθρώπου είναι η δουλειά του και είναι σημαντικό να κάνει κάτι που αγαπάει.

Ο Σόλων Τσούνης μιλάει για τον ρόλο του «Παγιδευμένοι» και τις αντιδράσεις στο Twitter

Ο Τσούνης δεν μιλάει πολύ για τους πίνακές του γιατί πιστεύει ότι πρέπει να τους δει κανείς από κοντά. Τα έργα του είναι λίγο «σκοτεινά», αλλά υπάρχουν συλλέκτες που ενδιαφέρονται για την τέχνη του.

Η θεματολογία του είναι πάντα ανθρωποκεντρική και τα τελευταία του έργα είναι με μολύβι, εντελώς ρεαλιστικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι σουρεαλιστικό.

To top