Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Έλληνας τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος μοιράζεται το ταξίδι της υγείας του και τη θετική του προοπτική. Διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με την ανάρρωσή του.

Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του>

Ο Έλληνας τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος μιλάει για το ταξίδι της υγείας του και πώς ξεπέρασε τους αγώνες του. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είμαι καλά, έχω ξεφύγει από το δάσος»: Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της δημοφιλούς εκπομπής του ΑΝΤ1, «Πρωινό», σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και την τωρινή του κατάσταση.

Αφού αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του, ο Στέλιος Ρόκκος μοιράστηκε ότι είναι καλά και αισθάνεται νέα. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι καλά, καινούργιος. Είμαι νέος, είμαι νέος, είμαι καλά. Τα προλάβαμε, όλα είναι καλά.

Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να κόψω το κάπνισμα, το έκοψα αμέσως».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πίστες μαζί με τους συναδέλφους του Νότη Σφακιανάκη και Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά είναι ανοιχτός στο να χορέψει μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος μοιράστηκε: «Με τον Βασίλη Καρρά θα είμαστε μαζί στην πίστα. Όποτε με χρειαστεί, θα είμαι εκεί. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πάρα πολύ».

Η ανάρρωση και η θετική προοπτική του Στέλιου Ρόκκου αποτελεί έμπνευση για άλλους να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να κάνουν θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους.

Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του
To top