Ραδιόφωνο, ρολόγια και εκπλήξεις: Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη στην εκπομπή «Summer Yes»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συζητά για τα κλιματιζόμενα δωμάτια και ένα διασκεδαστικό περιστατικό στην εκπομπή «Καλοκαίρι Ναι». Ο αντιδήμαρχος μοιράζεται ιδέες και εκπλήξεις.

Ραδιόφωνο, ρολόγια και εκπλήξεις: Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη στην εκπομπή «Summer Yes»>

Περιεχόμενα

  1. Αθηνών: Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα
  2. Katerina Gagaki on Air: Κλιματιζόμενα δωμάτια του Δήμου Αθηναίων

Αθηνών: Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ναι» και μίλησε για την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για τα κλιματιζόμενα δωμάτια. Μοιράστηκε επίσης ένα διασκεδαστικό περιστατικό όπου το άνοιγμα του ραδιοφώνου φάνηκε να διαταράσσει τον ίδιο τον χρόνο. Μάθετε περισσότερα για τις ιδέες και τις εκπλήξεις της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!.

Katerina Gagaki on Air: Κλιματιζόμενα δωμάτια του Δήμου Αθηναίων

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνίας των πολιτών, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Ναι» για να συζητήσει την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για τα κλιματιζόμενα δωμάτια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξέπληξε τον Τριαντάφυλλο αναφέροντας ότι πλέον ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Η Κατερίνα μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον ανέκδοτο σχετικά με την εμπειρία της στο αυτοκίνητο, όπου ένιωσε να την καταδιώκει ο χρόνος μόλις άνοιξε το ραδιόφωνο.

Ραδιόφωνο, ρολόγια και εκπλήξεις: Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη στην εκπομπή «Summer Yes»
To top