Τα ειλικρινή σχόλια του Γιώργου Ταλάντσεφ για το Survivor All Star και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ εκθειάζει τον Τάκη Καραγκούνια ως τον μεγαλύτερο ηθοποιό του Survivor, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποχώρησή του. Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και τα ειλικρινή σχόλια του Ταλάντσεφ.

Τα ειλικρινή σχόλια του Γιώργου Ταλάντσεφ για το Survivor All Star και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια>

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ εκθειάζει τον Τάκη Καραγκούνια ως τον μεγαλύτερο ηθοποιό του Survivor, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Καραγκούνια από το παιχνίδι.

Ο Ταλάντσεφ μιλάει για τις πρόσφατες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και τονίζει την ένταση και την αντιπαράθεση που δημιούργησε ο Καραγκούνιας. Διαβάστε περισσότερα για τα ειλικρινή σχόλια του Ταλάντσεφ και την αποδοκιμασία του για ορισμένες συμπεριφορές στο Survivor All Star.

Το σχόλιο του Γιώργου Ταλάντσεφ για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star.

Το σχόλιο του Γιώργου Ταλάντσεφ για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για τις τελευταίες εξελίξεις στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Σε συνέντευξή του στο «Open Weekend», ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι.

Σε δήλωσή του από καρδιάς, ο Ταλάντσεφ είπε: «Χάρηκα γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά πάλεψε με όλο το δάσος, την ομάδα παραγωγής και όλους τους παίκτες, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, στο Survivor. Έχει δημιουργήσει τεράστια ένταση.

Φέτος γίναμε μάρτυρες των υψηλών επιπέδων άγχους, θυμού και εκνευρισμού του. Ήταν καιρός να φύγει και στηρίζω απόλυτα αυτή την απόφαση. Στην πραγματικότητα πίστευα ότι θα είχε φύγει νωρίτερα, είχε ήδη καθυστερήσει».

Αναλογιζόμενος τις εμπειρίες του με τον Καραγκούνια, ο Ταλάντσεφ πρόσθεσε ακόμη: «Θυμάμαι τον Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στο Survivor. Παρουσίαζε πολύ κακή συμπεριφορά απέναντι στους περισσότερους παίκτες.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο καλύτερος ηθοποιός στο Survivor, κάποιος πρέπει να του δώσει Όσκαρ. Έχει την ικανότητα να χειραγωγεί καταστάσεις παρασκηνιακά, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες».

Ο Talantsev εξέφρασε επίσης την αποδοκιμασία του για τη συμπεριφορά του Ηλία Μπογδάνου προς τον Ηλία Γκότση σχετικά με το περιβόητο περιστατικό με το «χαρτί».

Για περισσότερα νέα και ενημερώσεις για το Survivor, επισκεφθείτε το neolaia.gr στην εφαρμογή.

Τα ειλικρινή σχόλια του Γιώργου Ταλάντσεφ για το Survivor All Star και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια
To top