Βανδή για Μπισμπίκη: «Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»

Γίνετε μάρτυρες του τρυφερού έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς εκείνη εξομολογείται: «Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν». Μην χάσετε την ειλικρινή τους στιγμή!.

Βανδή για Μπισμπίκη: «Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»>

Περιεχόμενα

  1. «Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένος, απόψε θα σε ερωτευόμουν»: Μπισμπίκης «έσκασε» έτσι στα μπουζούκια & τρέλανε τη Βανδή
  2. Τρυφερή εξομολόγηση στη σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μοιράζονται τρυφερές στιγμές επί σκηνής. Παρά την πολυάσχολη επαγγελματική τους ζωή, βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Ο Βασίλης δεν χάνει ποτέ τις εμφανίσεις της Δέσποινας, εκτιμώντας τον χρόνο που περνούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης, η εκ βαθέων εξομολόγηση της Δέσποινας τράβηξε την προσοχή όλων. «Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», διακήρυξε, αφήνοντας τον Βασίλη συγκινημένο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο για να γίνετε μάρτυρες της αδιαμφισβήτητης σύνδεσής τους.

«Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένος, απόψε θα σε ερωτευόμουν»: Μπισμπίκης «έσκασε» έτσι στα μπουζούκια & τρέλανε τη Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα βαθιά στοργικό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που δεν φοβάται να εκφράσει την αγάπη του.

Αυτή η περίοδος είναι επαγγελματικά απαιτητική τόσο για τον τραγουδιστή (που προετοιμάζεται ως κριτής για την πρεμιέρα του J2US) όσο και για τον ηθοποιό, ωστόσο βρίσκουν πάντα χρόνο για ανέμελες στιγμές.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια χάνει κάποια από τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή, απολαμβάνοντας την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τις Μέλισσες.

Τρυφερή εξομολόγηση στη σκηνή

Το Σάββατο 11/2, ο ηθοποιός θέλησε να δει για άλλη μια φορά το ταλέντο της αγαπημένης του και δέχτηκε μια συγκινητική έκπληξη.

Παρά τον συνωστισμό, η Δέσποινα Βανδή είχε μάτια μόνο γι’ αυτόν. Κοιτάζοντας βαθιά στα μάτια του, έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση που γέμισε την αίθουσα με χειροκροτήματα και επευφημίες.

«Ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή, αφήνοντας τον Βασίλη Μπισμπίκη βαθιά συγκινημένο, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο.

To top