Ζώδια & κοσμικές διελεύσεις: 3-9 Απριλίου 2023 Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Δείτε το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας για τις 3 – 9 Απριλίου 2023, για όλα τα ζώδια! Η επικοινωνία κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, δώστε τον καλό αγώνα και καρπωθείτε τα οφέλη!

Ζώδια & κοσμικές διελεύσεις: 3-9 Απριλίου 2023 Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο>

Περιεχόμενα

  1. 2023: Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια
  2. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
  3. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
  4. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
  5. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα γεμάτη ενθουσιασμό και προκλήσεις! Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 3 – 9 Απριλίου 2023 για όλα τα ζώδια είναι εδώ, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών αιχμής.

Οι πλανητικές διελεύσεις αυτής της εβδομάδας θα επηρεάσουν την επικοινωνία, τις σχέσεις και την αυτοφροντίδα. Από τον Κριό έως τους Ιχθείς, κάθε ζώδιο έχει μοναδικές ενέργειες στο παιχνίδι. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, σύμφωνα με την αστρολόγο Ruby Miranda.

2023: Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια είναι εδώ για τις 3 – 9 Απριλίου 2023, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών αιχμής.

Αυτή η εβδομάδα μας δίνει πολλά για να παίξουμε, καθώς θα δούμε μια Σελήνη στον Λέοντα ακριβώς στην αρχή της εβδομάδας, η οποία θα πρέπει να ρυθμίσει την εβδομάδα αρκετά όμορφα όσον αφορά την άποψή μας για ορισμένα πράγματα.

Η δύναμη της Σελήνης στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος μας- μπορεί να αναλάβουμε ευθύνες αυτή την εβδομάδα που δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας, αλλά μας στηρίζει και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, που δεν μας απογοητεύει ποτέ. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις αρνητικές επιπτώσεις της διερχόμενης Σελήνης απέναντι από τον Κρόνο, καθώς μπορεί να βρεθούμε να τσακωνόμαστε συναισθηματικά με ένα μέλος της οικογένειας.

Ο Ερμής στον Ταύρο μας δίνει το θάρρος να μιλήσουμε για κάτι που μπορεί να είχαμε κρυμμένο στο ντουλάπι μας, και με την πανσέληνο στον Κριό στο πλευρό μας, μπορεί να νιώσουμε ακόμα και το θετικό αποτέλεσμα που έρχεται με το να πούμε αυτό που μας απασχολεί. Θα αγωνιστούμε για τον εαυτό μας αυτή την εβδομάδα με όλους τους σωστούς τρόπους, και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όχι μόνο θα νιώσουμε δικαιωμένοι στη «μάχη» μας, αλλά ίσως και να εμπνευστούμε από αυτήν.

Με άλλα λόγια, μπορεί να είμαστε η κύρια έμπνευσή μας αυτή την εβδομάδα, τα σημάδια. Κάνουμε ένα καλό πράγμα και καταλήγουμε να δρέπουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Έχοντας κατά νου ότι έχουμε δύο διελεύσεις κόμβων, που σημαίνει πάντα ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή, θα ανακαλύψουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτό που έχουμε τώρα για να κάνουμε αυτό που έχουμε αύριο ένα σπουδαίο και ενδιαφέρον πράγμα. Η επικοινωνία κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, οπότε μείνετε ειλικρινείς και δώστε τον καλό αγώνα, ζώδια!.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι λέξεις-κλειδιά για την εβδομάδα 3-9 Απριλίου είναι η ανθεκτικότητα, η επιμονή και η δύναμη.

Φαίνεται ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου, Κριέ, και για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις στη λίστα με τις δουλειές σου, θα πρέπει να παραμείνεις δυνατός και συγκεντρωμένος. Ένας γρήγορος τρόπος για να τελειώσεις τα πράγματα στην ώρα τους θα είναι να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου σε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει με τον φόρτο εργασίας σου. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια. Τηρήστε το σχέδιο και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θα βασιστείς σε μεγάλο βαθμό στη συναισθηματική ευαισθησία, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση αυτή την εβδομάδα, Ταύρε. Κάποιος στη ζωή σας φαίνεται να σας χρειάζεται λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, και σας αρέσει να σας «χρειάζονται».

Αυτό σας δίνει μια αίσθηση σκοπού- θέλετε να παράγετε ακόμη περισσότερο όταν αισθάνεστε ότι σας αγαπούν. Μπορεί να έχετε στιγμές που νιώθετε καταβεβλημένοι, οπότε πάρτε μια στιγμή για να αναπνεύσετε και να ζήσετε την παρούσα στιγμή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αν κάτι σας ενοχλεί, αυτό είναι η ιδέα ότι πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανόνες κάποιου άλλου, ειδικά όταν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους κανόνες.

Αυτή η εβδομάδα σας βάζει να πολεμάτε το σύστημα – και πάλι, και παρόλο που σπάνια κερδίζετε σε αυτή τη «μάχη», σίγουρα δεν σας εμποδίζει να προσπαθείτε. Το καλό είναι ότι μπορείτε να βρείτε το δικό σας μονοπάτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει «εκεί έξω», θα έχετε το δικό σας ιδιωτικό μέρος για να βρείτε γαλήνη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε να «ηρεμήσει» ή να «κάνει υπομονή», αλλά αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για σένα αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε. Εξετάζουμε κάτι οικονομικό εδώ, όπως μια επένδυση ή ένα έργο με το οποίο χάνετε την υπομονή σας.

Θέλετε τα πράγματα.

To top