Αντισυμβατική αγάπη: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Βρετανίδας γιαγιάς και του Αιγύπτιου συζύγου της

Ζήστε την εξαιρετική ιστορία αγάπης της Iris Jones και του Mohamed Ahmed Ibriham. Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας τους, αυτή η Βρετανίδα γιαγιά και ο Αιγύπτιος σύζυγός της επαναπροσδιορίζουν την αγάπη μέσα από τον αξιοσημείωτο δεσμό τους.

Αντισυμβατική αγάπη: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Βρετανίδας γιαγιάς και του Αιγύπτιου συζύγου της>

Περιεχόμενα

  1. Η αγάπη δεν γνωρίζει ηλικία: Ιρις Τζόουνς και Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπριάμ
  2. Γυναίκα 81 ετών βρίσκει την αγάπη: Η ιστορία του χάσματος ηλικίας και της αφοσίωσης
  3. Facebook στο γάμο: Ένα αξιοσημείωτο ταξίδι
  4. Η αγάπη δεν έχει όρια: Αξιολάτρευτες πράξεις αφοσίωσης

Η αγάπη δεν γνωρίζει ηλικία: Ιρις Τζόουνς και Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπριάμ

Δείτε την εμπνευσμένη ιστορία αγάπης μεταξύ της 81χρονης Βρετανίδας γιαγιάς Iris Jones και του 36χρονου Αιγύπτιου συζύγου της, Mohamed.

Η σχέση τους, η οποία κέρδισε την προσοχή λόγω της σημαντικής διαφοράς ηλικίας τους, έχει γοητεύσει τις καρδιές σε όλο τον κόσμο. Από την αρχική τους συνάντηση στο Facebook μέχρι τον γάμο τους τον Νοέμβριο του 2020, η Iris μοιράζεται τώρα πιο προσωπικές λεπτομέρειες του αξιοσημείωτου δεσμού τους.

Ελάτε μαζί μας καθώς εμβαθύνουμε στο εξαιρετικό ταξίδι της αγάπης, της αφοσίωσης και των πράξεων καλοσύνης που αψηφούν τις κοινωνικές προσδοκίες.

Γυναίκα 81 ετών βρίσκει την αγάπη: Η ιστορία του χάσματος ηλικίας και της αφοσίωσης

Μια 81χρονη Βρετανίδα γιαγιά, η Iris Jones, κατέρριψε τα κοινωνικά πρότυπα όταν ερωτεύτηκε τον Mohamed Ahmed Ibriham, έναν άνδρα 46 χρόνια νεότερό της, τον οποίο γνώρισε στο Facebook το 2019.

Παρά τα φρύδια που σηκώθηκαν λόγω της σημαντικής διαφοράς ηλικίας τους, η Iris μοιράζεται προσωπικές λεπτομέρειες για την εξαιρετική κοινή τους ζωή.

Facebook στο γάμο: Ένα αξιοσημείωτο ταξίδι

Μετά τη διαδικτυακή τους σύνδεση, η Ίρις ξεκίνησε ένα ταξίδι στην Αίγυπτο για να βρεθεί με τον αγαπημένο της Μοχάμεντ. Ο έρωτάς τους άνθισε, με αποκορύφωμα τον γάμο τους τον Νοέμβριο του 2020, ένα γεγονός που τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης.

Η αγάπη δεν έχει όρια: Αξιολάτρευτες πράξεις αφοσίωσης

Η Iris πήρε το Facebook για να εκφράσει το βάθος της αγάπης τους.

Αντισυμβατική αγάπη: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Βρετανίδας γιαγιάς και του Αιγύπτιου συζύγου της

Αποκαλύπτει συγκινητικές περιπτώσεις, όπως το ότι ο Μοχάμεντ της έκοβε τα νύχια των ποδιών της, την αμέριστη υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, ακόμα και το ότι την κουβάλησε στις σκάλες όταν το ασανσέρ ήταν εκτός λειτουργίας.

Αντισυμβατική αγάπη: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Βρετανίδας γιαγιάς και του Αιγύπτιου συζύγου της

«Αγάπη είναι όταν αυτός που αγαπάς ξοδεύει ώρες ψάχνοντας το τηλέφωνο που άφησες στο ταξί. Αγάπη είναι όταν αυτός που αγαπάς κοιμάται στο πάτωμα του νοσοκομείου, αρνούμενος να φύγει από το πλευρό σου καθώς αναρρώνεις από μια πτώση.

Αντισυμβατική αγάπη: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Βρετανίδας γιαγιάς και του Αιγύπτιου συζύγου της

Αγάπη είναι να υπομένεις τα παράπονά μου για την αιγυπτιακή ζέστη. Μοχάμεντ, σ’ αγαπώ για όλα όσα είσαι και θα είσαι», δηλώνει τρυφερά η Ίρις στην ανάρτησή της.

To top