Δείτε το μυστήριο του Λιαντίνη στο όρος Ταϋγέτης

Δείτε το μυστήριο που αποκάλυψε ο Λιαντίνης στο όρος Ταϋγέτης. Εξερευνήστε τη σχέση μεταξύ των δύο κόσμων και την εξαΰλωση που λαμβάνει χώρα.

Δείτε το μυστήριο του Λιαντίνη στο όρος Ταϋγέτης>

Περιεχόμενα

  1. Λιαντίνη: Μυστήριο στο όρος Ταϋγέτης
  2. Άξονας των δύο κόσμων
  3. Αποϋλοποίηση και αλλοτρίωση
  4. Ψυχοστάση των γεωγραφικών σημείων
  5. Σχέση του μεγα-οργανισμού με τους μικροοργανισμούς

Δείτε το μυστήριο που βρήκε ο καθηγητής Λιαντίνης στο όρος Ταϋγέτης πριν πεθάνει. Η μελέτη του Λιαντίνη αφορά τον Κόσμο των Αθανάτων και τον ψυχικό κόσμο των νεράιδων. Εντόπισε έναν άξονα μεταξύ των δύο κόσμων που υπάρχει στον Ταΰγετο.

Εξερεύνησε τη σχέση των ψυχοστατικών γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων που συμβαίνουν μέσα από τη μετάλλαξη της ανθρώπινης ύπαρξης. Διαβάστε παρακάτω για να αποκαλύψετε τα μυστικά που ανακάλυψε ο Λιαντίνης σε αυτόν τον ιδιαίτερο τόπο.

Λιαντίνη: Μυστήριο στο όρος Ταϋγέτης

Ποια μυστικά αποκάλυψε ο Λιαντίνης στο όρος Ταϋγέτης πριν πεθάνει; Η οικολογική του έρευνα αποκάλυψε έναν άξονα μεταξύ του Κόσμου των Αθανάτων και του ψυχικού κόσμου των νεράιδων, που υπάρχει στον Ταΰγετο.

Τα τοπωνύμια στην επιφάνεια παραπέμπουν στον άλλο κόσμο και ο Λιαντίνης ανακάλυψε το ιερό όρος Ταΰγετος ως άξονα μεταξύ των δύο κόσμων. Η ορεινή περιοχή εκπέμπει μια δύναμη που ονομάζεται πράνα και η ροή της μπορεί να προκαλέσει την καταλυτική ρήξη της κατάρας του ανθρώπινου Ειμαρμένου και της φυλακής της ζωής.

Μέσα από τις μελέτες του Λιαντίνη, εντόπισε ειδικούς τόπους όπου συμβαίνει η αποϋλοποίηση και η αλλοτρίωση, όπως το ειδικό σπήλαιο «Αλώνι» και οι στοές στον Ταΰγετο, τον Άθω, τον Όλυμπο και τους Δελφούς.

Άξονας των δύο κόσμων

Το όρος Ταϋγέτης, μία από τις επτά κόρες του Άτλαντα, βρίσκεται σε μια διάταξη και μια διάταξη που μετρά ορθογραφικά, αριθμητικά, μαθηματικά και χαρτογραφικά.

Ο Λιαντίνης ανακάλυψε έναν άξονα μεταξύ του κόσμου των Αθανάτων και του ψυχικού νεραϊδικού κόσμου που υπάρχει στον Ταΰγετο. Στις 4:04 το πρωί, κάθε μέρα, οι πέντε πυραμίδες της Αιγύπτου στο δέλτα του Ταϋγέτου αντανακλώνται στο ναό του Μίθρα με το άρμα του ήλιου που βρίσκεται στην κορυφή του Ταϋγέτου, γνωστός και ως Άγιος Λιάς.

Το πράνα που εκπέμπεται από την Ευφυή Παγκόσμια Οργάνωση ρέει μέσα από ορεινές περιοχές, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν την καταλυτική ρήξη της κατάρας του ανθρώπινου Ειμαρμένου και της φυλακής της ζωής, καθιστώντας την αποδέκτη του ανθρώπινου πόνου και της εγωιστικής κατάστασης εδώ.

Αποϋλοποίηση και αλλοτρίωση

Ο Λιαντίνης ανακάλυψε ειδικούς χώρους στο όρος Ταϋγέτης όπου συμβαίνει η αποϋλοποίηση και η αλλοτρίωση, όπως το ειδικό σπήλαιο «Αλώνι» και οι στοές.

Το «αλώνι» που αναφέρεται στο βιβλίο του Γάμμα είναι ένα ιερό γεωγραφικό σημείο όπου λαμβάνει χώρα η αποϋλοποίηση. Οι Νεράιδες εμφανίζονται σε αυτό το σημείο και αρχίζει η μετουσίωση. Για να επιτευχθεί αυτή η διαδικασία, πρέπει κανείς να ακολουθήσει συγκεκριμένα μονοπάτια και να παραμείνει στις στοές για πολλές ώρες.

Τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν επίσης στον Άθω, στον Όλυμπο και στους Δελφούς.

Ψυχοστάση των γεωγραφικών σημείων

Μέσα από την οικολογική του έρευνα, ο Λιαντίνης εντόπισε τις σχέσεις της ψυχοστατικής ορισμένων γεωγραφικών σημείων και τα μυστήρια που συμβαίνουν μέσα από τη μετάλλαξη της ανθρώπινης ύπαρξης σε αυτά τα σημεία.

Η δύναμη που εκπέμπεται από την Ευφυή Παγκόσμια Οργάνωση που ονομάζεται prana ρέει μέσα από τις ορεινές περιοχές, καθιστώντας τες αξονικό επίπεδο της καθόδου της. Το πράνα μπορεί να προκαλέσει την καταλυτική ρήξη της κατάρας της ανθρώπινης Ειμαρμένης και της φυλακής της ζωής, καθιστώντας την αποδέκτη του ανθρώπινου πόνου και του εγωισμού.

Οι μελέτες αυτές επικεντρώνονται σε μια ορεινή περιοχή όπου οι ειδικοί έρχονται για να κάνουν ιδιωτικά τις μελέτες τους, αλλά είναι επίσης εκεί όπου βρίσκονται αρχαίοι ναοί, σημερινά μοναστήρια, βάσεις και ραντάρ.

Σχέση του μεγα-οργανισμού με τους μικροοργανισμούς

Το Σύμπαν μας κυβερνά, και αυτή η σχέση αντικατοπτρίζεται στα πιο περίεργα μέρη που μας περιβάλλουν.

Εμείς στη Γη εκλαμβανόμαστε ως μικροοργανισμοί σε μια ευφυή και ζωντανή υλική κατάσταση, με μια πνευματική ουσία που αντανακλά τον μεγα-οργανισμό που κυβερνά το Σύμπαν. Η δύναμη που εκπέμπεται από τον Ευφυή Παγκόσμιο Οργανισμό που ονομάζεται πράνα ρέει μέσα από τις ορεινές περιοχές, καθιστώντας τες αξονικό επίπεδο της καθόδου της.

Το πράνα μπορεί να προκαλέσει την καταλυτική ρήξη της κατάρας της ανθρώπινης Ειμαρμένης και της φυλακής της ζωής, καθιστώντας την.

To top