Εκτελέστηκε νηπιαγωγός: Σοκαριστική περίπτωση δηλητηρίασης βρέφους

Νηπιαγωγός εκτελέστηκε για δηλητηρίαση νηπίων – Σοκαριστική περίπτωση θανατηφόρας δηλητηρίασης και τα επακόλουθά της στην Κίνα.

Εκτελέστηκε νηπιαγωγός: Σοκαριστική περίπτωση δηλητηρίασης βρέφους>

Εκτελεσθείσα νηπιαγωγός δηλητηριάζει βρέφη με θανατηφόρες συνέπειες – Δικαστική απόφαση στην Κίνα. Μάθετε περισσότερα για τη συγκλονιστική υπόθεση.

Εκτελέστηκε νηπιαγωγός που δηλητηρίασε βρέφη με το φαγητό τους – Σκότωσε ένα παιδί.

Εκτελέστηκε νηπιαγωγός που δηλητηρίασε βρέφη με το φαγητό τους – Σκότωσε ένα παιδί

Το δικαστήριο της κεντρικής Κίνας αποφάσισε την εκτέλεση μιας νηπιαγωγού που δηλητηρίασε νήπια, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός παιδιού και τον τραυματισμό άλλων 25.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Γουάνγκ Γιουν, μια 39χρονη δασκάλα, πρόσθεσε σκόπιμα νιτρικό νάτριο στο χυλό των παιδιών, όπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Ο Γουάνγκ είχε ασκήσει προηγουμένως έφεση κατά της απόφασης τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Χθες, το δικαστήριο επιβεβαίωσε την ταυτότητα της Γουάνγκ και τη συνόδευσε στον τόπο της εκτέλεσης, όπου εκτελέστηκε η απόφαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου, όπως μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το κίνητρο πίσω από τις πράξεις της Γουάνγκ προήλθε από μια διαμάχη με μια άλλη νηπιαγωγό, που την οδήγησε στην απόκτηση νιτρικού νατρίου τον Μάρτιο του 2019.

Το επόμενο πρωί, ο Wang πρόσθεσε την τοξική ουσία στο «χυλό οκτώ θησαυρών» των παιδιών, ένα δημοφιλές γλυκό χυλό με βάση το ρύζι στην Κίνα, όπως αποφάσισε το δικαστήριο και ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τον Ιανουάριο του 2020, ένα παιδί παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω της δηλητηρίασης, ενώ άλλα 25 υπέστησαν μικροπροβλήματα υγείας, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των κρατικών μέσων ενημέρωσης.

Η περίπτωση του Wang δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές περιπτώσεις ανθρωποκτονιών ή βίας σε κινεζικούς παιδικούς σταθμούς.

Μόλις αυτή την εβδομάδα, ένας 25χρονος άνδρας επιτέθηκε σε νηπιαγωγείο στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, με αποτέλεσμα το θάνατο έξι ανθρώπων και έναν τραυματισμό, εγείροντας σημαντικές ανησυχίες για τη βία κατά των παιδιών στα σχολεία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Κίνα εκτελεί μεγάλο αριθμό εκτελέσεων ετησίως, ξεπερνώντας κάθε άλλη χώρα, αν και τα επίσημα στοιχεία για τις εκτελέσεις δεν δημοσιοποιούνται.

Εκτελέστηκε νηπιαγωγός: Σοκαριστική περίπτωση δηλητηρίασης βρέφους
To top