Επανασύνδεση με τον πατέρα μου: Επανασύνδεση πατέρα, Ένσταση μητέρας, Σύγκρουση γάμου

Η επανασύνδεση με τον πατέρα μου φέρνει συγκρούσεις, καθώς η μητέρα μου αντιτίθεται στην παρουσία του στο γάμο μου. Μια δύσκολη απόφαση με περιμένει. Τι πρέπει να κάνω;

Επανασύνδεση με τον πατέρα μου: Επανασύνδεση πατέρα, Ένσταση μητέρας, Σύγκρουση γάμου>

Η επανασύνδεση με τον από καιρό χαμένο πατέρα μου φέρνει χαρά, αλλά η μητέρα μου αντιτίθεται στην παρουσία του στο γάμο μου. Μια δύσκολη επιλογή περιμένει.

Βρήκα ξανά τον πατέρα μου, αλλά η μητέρα μου δεν τον θέλει στο γάμο μου

Ο πατέρας μου εξακολουθεί να διαμένει στο εξωτερικό, στην ίδια χώρα στην οποία πήγε αφού έφυγε από την Ελλάδα. Πήρα τη γενναία απόφαση να πετάξω εκεί και να τον συναντήσω.

Εξέφρασε βαθιά μεταμέλεια για την εγκατάλειψή μου και αναγνώρισε ότι το λάθος ανήκει τόσο σε αυτόν όσο και στη μητέρα μου, όχι σε μένα. Θέλει να επανορθώσει και να γίνει μέρος της ζωής μου, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας του στο γάμο μου για να με δει ως νύφη. Δυστυχώς, η μητέρα μου αρνείται να σκεφτεί καν την ιδέα.

Από τότε που επανασυνδέθηκα με τον πατέρα μου, έχει μεταμορφωθεί σε ένα διαφορετικό άτομο. Η μητέρα μου αποδοκιμάζει έντονα την αναζήτησή του, επιμένοντας ότι είναι χάσιμο χρόνου και προτρέποντάς με να τον αποφύγω.

Ωστόσο, είμαι ευγνώμων που τον βρήκα και θέλω να είναι μέρος της ζωής μου.

Αν και δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την αγάπη και την προσπάθεια που έχουν επενδύσει η μητέρα μου και ο πατριός μου για την ανατροφή μου, η αντίθεση της μητέρας μου έχει κλιμακωθεί σε σημείο να απειλεί ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στο γάμο αν τον καλέσω. Αντίθετα, ο πατριός μου παραμένει με κατανόηση και δεν έχει πάρει θέση. Παρόλο που είχα ήδη προγραμματίσει να με συνοδεύσει ο πατριός μου στην εκκλησία, η μητέρα μου παραμένει δυσαρεστημένη.

Βρίσκομαι σε δίλημμα μεταξύ του να έχω τη μητέρα μου στο πλευρό μου εκείνη την ημέρα ή να έχω τον πατέρα μου εκεί. Φαίνεται ότι πρέπει να κάνω μια δύσκολη επιλογή. Τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω;.

To top