Η ιστορία της Φωτεινής: Μόνο ένας διάβολος θα ζητούσε να εγκαταλείψω τα δίδυμα μου

Δείτε το θαρραλέο ταξίδι της Φωτεινής για την αγάπη, την προδοσία και την ανθεκτικότητα. Διαβάστε τη συναρπαστική της ιστορία καθώς μεγαλώνει μόνη της τα δίδυμα αγόρια της, αντιμετωπίζοντας τα επακόλουθα μιας σχέσης με έναν ιερέα.

Η ιστορία της Φωτεινής: Μόνο ένας διάβολος θα ζητούσε να εγκαταλείψω τα δίδυμα μου>

Δείτε τη θαρραλέα ιστορία της Φωτεινής για την αγάπη, την προδοσία και την ανθεκτικότητα. Μετά από μια σχέση με έναν ιερέα και την είδηση της εγκυμοσύνης της με δίδυμα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα απροσδόκητο αίτημα.

Αυτή η εισαγωγή παρέχει μια ματιά στο ταξίδι της Φωτεινής καθώς περιηγείται στο να μεγαλώνει μόνη τα αγόρια της, να αποκαλύπτει συγκλονιστικές αλήθειες και να βρίσκει δύναμη μέσα στις αντιξοότητες.

Τα έφτιαξα με έναν παππού, αλλά όταν έμαθε ότι ήμουν έγκυος με δίδυμα μου ζήτησε να τα φτιάξω εγώ

Με λένε Φωτεινή και μεγαλώνω μόνη μου τα αγόρια μου. Διάβασα την ιστορία της κοπέλας που είχε σχέση με έναν παντρεμένο ιερέα και ήθελα να μοιραστώ τη δική μου. Τον γνώρισα σε έναν γάμο όπου τέλεσε την τελετή ως οικογενειακός φίλος.

Εκείνο το βράδυ γίναμε ζευγάρι και το όνομά του ήταν Χρήστος, αλλά δυστυχώς δεν είχε καμία σχέση με τον Χριστό.

Στην αρχή, όλα ήταν ονειρικά, εκτός από τις μυστικές συναντήσεις μας. Συναντιόμασταν μυστικά, άλλοτε στο σπίτι μου και άλλοτε σε ένα δρομάκι κοντά στην εκκλησία.

Δεν μπορούσε να με καλέσει στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι φρόντιζε τους ηλικιωμένους γονείς του. Έξι μήνες αργότερα, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος και η αντίδρασή του δεν ήταν αυτή που περίμενα. Αναρωτήθηκε αν το παιδί ήταν δικό του, προκαλώντας μου απέραντο πόνο και θυμό.

Μετά από λίγη ώρα, ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε ότι ήταν αναστατωμένος και δεν εννοούσε αυτά που είπε. Ωστόσο, οι πραγματικές του προθέσεις έγιναν σαφείς.

Μου είπε να σκεφτώ να ξεφορτωθώ το μωρό, καθώς δεν μπορούσε να το υποστηρίξει οικονομικά και ισχυρίστηκε ότι δεν γνωριζόμαστε καλά. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος του Θεού θα πρότεινε κάτι τέτοιο. Τσακωθήκαμε και έφυγε.

Κατά τη διάρκεια μιας μεταγενέστερης επίσκεψης στον γυναικολόγο, έμαθα τα συγκλονιστικά νέα ότι κυοφορούσα δίδυμα. Τον αντιμετώπισα μετά την εκκλησία, μοιραζόμενη με ενθουσιασμό το υπερηχογράφημα.

Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να αναγνωρίσει τα δίδυμα και απείλησε να με εγκαταλείψει αν δεν διέκοπτα την εγκυμοσύνη. Απομακρύνθηκε και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήταν.

Αποφασισμένος να αποκαλύψω την αλήθεια, ερεύνησα το ιστορικό του. Αποδείχθηκε ότι οι ηλικιωμένοι γονείς που ισχυριζόταν ότι φρόντιζε ήταν η σύζυγος και τα τρία παιδιά του. Ήταν παντρεμένος και η σύζυγός του περίμενε το τρίτο τους παιδί.

Ένιωσα αηδία και κατηγόρησα τον εαυτό μου που πίστεψα τα ψέματά του. Αργότερα ανακάλυψα ότι είχε κάνει το ίδιο πράγμα σε μια άλλη κοπέλα, η οποία είχε επιλέξει να διακόψει την εγκυμοσύνη. Παρά ταύτα, αποφάσισα να κρατήσω τα αγόρια μου.

Σήμερα, τα αγόρια μου είναι πέντε ετών. Δεν τον έχω δει ή επικοινωνήσει μαζί του από εκείνη την ημέρα.

Πριν από ένα χρόνο, μέσα στη θλίψη μου, επισκέφθηκα την εκκλησία για να του δείξω φωτογραφίες των αγοριών, αλλά με ενημέρωσαν ότι είχε μετακομίσει και είχε αλλάξει ενορία. Ήταν επιδέξιος στο να κρύβει τα ίχνη του από τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να κρυφτεί από τον Θεό.

Δεν μετανιώνω που κράτησα τα αγόρια μου. Είμαι ευγνώμων στον αδελφό μου και τη νύφη μου για την υποστήριξή τους. Αυτός θα πρέπει να ζει με τύψεις κάθε μέρα, προσποιούμενος ότι είναι εκπρόσωπος του Θεού ενώ συμπεριφέρεται σαν τον Διάβολο.

Μόνο ένας διάβολος θα ζητούσε από μια κοπέλα να εγκαταλείψει τα δίδυμα παιδιά της.

Καλές γιορτές σε όλους.

Φωτεινή Χρ.

To top