Η Ρεγγίνα Μακέδου εκφράζει ευγνωμοσύνη για την ενημέρωση για την υγεία στην επίσκεψη της Μεγάλης Πέμπτης στην Αγία Μαρίνα

Η Regina Makedou, ασθενής με λευχαιμία, μοιράζεται την ευγνωμοσύνη της για τα καλά νέα της υγείας της τη Μεγάλη Πέμπτη. Διαβάστε την εμπνευσμένη ανάρτησή της στο Instagram για λεπτομέρειες.

Η Ρεγγίνα Μακέδου εκφράζει ευγνωμοσύνη για την ενημέρωση για την υγεία στην επίσκεψη της Μεγάλης Πέμπτης στην Αγία Μαρίνα>

Περιεχόμενα

  1. Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράζεται καλά νέα για την υγεία της τη Μεγάλη Πέμπτη
  2. Μεγάλη Πέμπτη: Μια ξεχωριστή μέρα για τη Ρεγγίνα Μακέντου

Η Regina Makedou, μια χορεύτρια που παλεύει με τη λευχαιμία, μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της τη Μεγάλη Πέμπτη για τα καλά νέα υγείας. Διαβάστε την ανάρτησή της στο Instagram για τις συγκινητικές λεπτομέρειες.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράζεται καλά νέα για την υγεία της τη Μεγάλη Πέμπτη

Η Regina Makedou, μια χορεύτρια που δίνει μάχη με τη λευχαιμία, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί τα καλά νέα για την υγεία της τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Αιματολογικό Τμήμα της Στοργής μαζί με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας την απίστευτη ενέργεια και την ηρεμία που ένιωσε στην Αγία Μαρίνα. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα υπέροχα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αγαπημένος της γιατρός και για τον άγνωστο δότη που της έδωσε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Η Makedou μοιράστηκε μαζί μας ότι πάλευε κάθε μέρα με τους φόβους, τα νεύρα και τις ανασφάλειες, αλλά κέρδιζε κάθε μέρα και κέρδιζε και πάλι λίγο από τη ζωή.

Ενθάρρυνε τους οπαδούς της να βρίσκουν το φως στις σκοτεινές μέρες και να είναι ευγνώμονες για όλη τη φροντίδα και την αγάπη που λαμβάνουν.

Μεγάλη Πέμπτη: Μια ξεχωριστή μέρα για τη Ρεγγίνα Μακέντου

Η Μεγάλη Πέμπτη κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Regina Makedou. Είναι μια μέρα που περνάει με τον πατέρα της, αναλογιζόμενη το ταξίδι της και εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τις ευλογίες που έχει λάβει.

Πέρυσι, η Makedou βρισκόταν στη μέση των θεραπειών πριν από τη μεταμόσχευσή της στο Covid, χωρίς να είναι σίγουρη για το τι θα της επιφύλασσε το μέλλον. Αλλά με πίστη και αποφασιστικότητα, πάλεψε.

Σήμερα, η Μακεδονία αισθάνεται πιο αισιόδοξη καθώς πλησιάζει το Πάσχα. Είναι ευγνώμων για τα υπέροχα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο γιατρός της και για τον άγνωστο δότη που της έδωσε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Η Makedou αποτελεί πραγματική έμπνευση, υπενθυμίζοντάς μας να βρίσκουμε το φως στις πιο σκοτεινές μέρες και να μη χάνουμε ποτέ την ελπίδα.

To top