Η συναρπαστική υπόθεση Κούγιας: Μήνυση κατά γιατρού που έσωσε παιδί στην Πάτρα

Δικηγόρος υπεράσπισης μήνυσε γιατρό που έσωσε ένα παιδί στην Πάτρα. Μάθετε για την αγωγή και τους ισχυρισμούς περί ψευδούς κατάθεσης σε αυτή τη συναρπαστική υπόθεση.

Η συναρπαστική υπόθεση Κούγιας: Μήνυση κατά γιατρού που έσωσε παιδί στην Πάτρα>

Περιεχόμενα

  1. Δικηγόρος υπεράσπισης Πατρινής γυναίκας μηνύει γιατρό που έσωσε την κόρη της
  2. Διαμάχη για τη μαρτυρία αναισθησιολόγου
  3. Ευθύνη του Καραμανδανείου Νοσοκομείου

Ο συνήγορος υπεράσπισης μιας γυναίκας από την Πάτρα που κατηγορήθηκε για το θάνατο της κόρης της μήνυσε τον αναισθησιολόγο που έσωσε το παιδί, κάνοντας λόγο για ψευδή κατάθεσή του. Μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική αυτή αγωγή.

Δικηγόρος υπεράσπισης Πατρινής γυναίκας μηνύει γιατρό που έσωσε την κόρη της

Μια συγκλονιστική μήνυση κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης γυναίκας από την Πάτρα, που κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της, κατά του αναισθησιολόγου Ιωάννη Χασαπόπουλου για την υποτιθέμενη ψευδή κατάθεσή του.

Διαμάχη για τη μαρτυρία αναισθησιολόγου

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε από το δικαστήριο να ασκήσει το δικαίωμά του να σχολιάσει προηγούμενες καταθέσεις, δηλώνοντας ότι ο Χασαπόπουλος κατέθεσε μετά από συνεννόηση με τον Ανδρέα Ηλιάδη.

«Κατέθεσε για πρώτη φορά ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο, το παιδί είχε πολύ σάλιο και γι’ αυτό δεν μπορούσε να διασωληνωθεί γρήγορα. Όταν ο κ. Ηλιάδης ήρθε εδώ, έκανε μια φαινομενικά ανούσια επιστημονική αναφορά ότι η κεταμίνη προκαλεί σιελογόρροια.

Και έτσι καταλάβαμε γιατί έκανε αυτή τη φαινομενικά άσχετη παρατήρηση. Δεν μπορούμε να μην εντοπίσουμε ότι όλοι οι άλλοι μάρτυρες δεν έκαναν καμία αναφορά στο σάλιο και στη δυσκολία διασωλήνωσης», είπε ο κ. Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε επίσης τον Χασαπόπουλο ότι έδωσε ψευδή κατάθεση σχετικά με την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι χρειάστηκαν μόνο 5 λεπτά, κάτι που διαψεύδεται από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είπε ότι χρειάστηκαν 10 λεπτά για να φτάσει ο Χασαπόπουλος στο νοσοκομείο.

Ευθύνη του Καραμανδανείου Νοσοκομείου

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και η διοίκησή του έχουν τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι ο αναισθησιολόγος που εφημέρευε εκείνη την ημέρα εργαζόταν από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να χαθούν κρίσιμα λεπτά μέχρι να διασωληνωθεί το παιδί.

To top