Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€

Δείτε το μαγευτικό Rustic River Park Home, ένα εκπληκτικό τροχόσπιτο που χωράει 6 άτομα, μπορεί να στηθεί σε 4 ημέρες και κοστίζει μόνο 9.000€. Γνωρίστε το κομψό εσωτερικό του, που περιλαμβάνει ξύλινες λεπτομέρειες, μια ευρύχωρη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο με χώρο για τους επισκέπτες.

Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€>

Περιεχόμενα

  1. Προσιτό και γοητευτικό τροχόσπιτο: Το ρουστίκ σπίτι του πάρκου ποταμού
  2. Αποκαλύπτοντας το εξαίσιο εσωτερικό

Δείτε το απίστευτο Rustic River Park Home, ένα συναρπαστικό τροχόσπιτο που προσφέρει άνεση, στυλ και προσιτή τιμή μόλις 9.000€.

Με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα και την ελευθερία να ταξιδέψετε όπου επιθυμείτε, αυτό το μαγευτικό σπίτι με ρόδες είναι ιδανικό για αξέχαστες περιπέτειες. Το καλαίσθητα σχεδιασμένο εσωτερικό του, με ξύλινες λεπτομέρειες και κομψή επίπλωση, προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Γνωρίστε την ευρύχωρη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο με μεγάλο παράθυρο και άφθονο χώρο για τους επισκέπτες. Αυτό το μοντέλο μήκους 13 μέτρων και πλάτους 1,8 μέτρων είναι πλήρως επιπλωμένο και η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 12.265 και 14.940 δολαρίων, καθιστώντας το ιδανικό σπίτι για μια μικρή οικογένεια.

Προσιτό και γοητευτικό τροχόσπιτο: Το ρουστίκ σπίτι του πάρκου ποταμού

Δείτε το θαύμα του Rustic River Park Home, ενός απίστευτου τροχόσπιτου που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Με τιμή μόλις 9.000€, αυτό το γοητευτικό σπιτάκι προσφέρει άνεση, στυλ και την ελευθερία να ταξιδέψετε όπου επιθυμεί η καρδιά σας.

Αποκαλύπτοντας το εξαίσιο εσωτερικό

Μπείτε στο εσωτερικό αυτού του εξαιρετικού τροχόσπιτου και ζήστε την κομψότητα του σχεδιασμού του. Στολισμένο με ξύλινους τοίχους και ντουλάπια, το εσωτερικό αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και εκλέπτυνσης.

Η ευρύχωρη κουζίνα διαθέτει πολυτελή πάγκο από γρανίτη και είναι πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, κάνοντας την προετοιμασία των γευμάτων παιχνιδάκι.

Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€

Το υπνοδωμάτιο, κρυμμένο πίσω από την κουζίνα, διαθέτει μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα χάρη σε ένα μεγάλο παράθυρο που προσκαλεί το φυσικό φως να φωτίσει το χώρο.

Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€

Με άφθονες ρυθμίσεις ύπνου, το Rustic River Park Home φιλοξενεί άνετα τους επισκέπτες, καθιστώντας το ιδανικό για αξέχαστες συγκεντρώσεις.

Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€

Παρά το συμπαγές του μέγεθος, αυτό το «μικροσκοπικό» σπίτι εκπλήσσει με τη γενναιόδωρη χωρητικότητά του, φιλοξενώντας άνετα έως και έξι άτομα.

Μαγευτικό τροχόσπιτο: Προσιτό, κομψό και ευρύχωρο για 6 | 9.000€

Με μήκος 13 μέτρα και πλάτος 1,8 μέτρα, προσφέρει άπλετο χώρο για μια μικρή οικογένεια που μπορεί να απολαύσει έναν άνετο και ζεστό τρόπο ζωής εν κινήσει. Η πλήρως επιπλωμένη και έτοιμη για μετακόμιση επιλογή κυμαίνεται από 12.265 έως 14.940 δολάρια, εξασφαλίζοντας μια απροβλημάτιστη μετάβαση στο νέο σας σπίτι.

To top