«Ο Άντρας μου δεν διαγράφει τα βίντεο του με την πρώην σύζυγό του, Τι πρέπει να κάνω;»

Η ανακάλυψη άτακτων βίντεο στο τηλέφωνο του συζύγου μου με την πρώην σύζυγό του προκαλεί ανησυχίες. Τι μέτρα πρέπει να λάβω; Η Αθηνά ζητά συμβουλές.

«Ο Άντρας μου δεν διαγράφει τα βίντεο του με την πρώην σύζυγό του, Τι πρέπει να κάνω;»>

Η ανακάλυψη άτακτων βίντεο του συζύγου μου με την πρώην σύζυγό του στο τηλέφωνό του προκαλεί ανησυχίες. Σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβώ σε αυτή την περίπτωση; Η Anthea ζητά συμβουλές.

Τι πρέπει να κάνω; Τα άτακτα βίντεο του συζύγου μου με την πρώην σύζυγό του

Καλησπέρα σας. Είμαι παντρεμένη με ένα αγόρι 4 ετών, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που μου προκαλεί αγωνία. Ο σύζυγός μου εξακολουθεί να διατηρεί στο τηλέφωνό του άτακτα βίντεο της πρώην συζύγου του και αρνείται να τα διαγράψει.

Δεν είμαι σίγουρη πώς να χειριστώ αυτή την κατάσταση.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικές πληροφορίες. Γνώρισα τον σύζυγό μου όταν ήταν ακόμα παντρεμένος, αλλά χώρισε από την πρώην σύζυγό του επειδή ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά. Έτσι, τεχνικά, εγώ έγινα η αιτία για το διαζύγιό του.

Στην αρχή, η πρώην σύζυγός του δυσκόλευε τα πράγματα εμποδίζοντάς τον να βλέπει τα παιδιά τους. Η έχθρα μεταξύ τους είναι εμφανής και συχνά εμπλέκονται σε έντονες διαφωνίες. Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει στο να με κακολογούν μπροστά στα παιδιά τους, κάτι που είναι βαθιά πληγωτικό.

Ωστόσο, το κύριο θέμα που συνεχίζει να προκαλεί καυγάδες μεταξύ μας είναι οι συνεχείς έπαινοι του για τις σεξουαλικές ικανότητες της πρώην συζύγου του.

Αναφέρει επανειλημμένα πόσο καλή είναι στο κρεβάτι και ότι συνήθιζε να κάνει τα πάντα γι’ αυτόν. Αυτό δημιουργεί ένταση και ανασφάλεια στη σχέση μας.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει στο τηλέφωνό του βίντεο από τις συναντήσεις τους και ίσως ακόμη και άτακτες φωτογραφίες της. Παρά τα αιτήματά μου, αρνείται επίμονα να τις διαγράψει.

Αυτό έγινε σημείο ρήξης κατά τη διάρκεια ενός από τους καβγάδες μας, όταν πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και διέγραψα μερικά από αυτά τα αρχεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν τεράστιο καυγά μεταξύ μας.

Τώρα, αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω.

Αξίζει να μείνω σε μια σχέση όπου ο σύζυγός μου φαίνεται να κρατάει το παρελθόν του με τέτοια ένταση; Θα έπρεπε να σκεφτώ να φύγω αν εξακολουθεί να την επιθυμεί τόσο έντονα; Είμαι μπερδεμένη και αναζητώ καθοδήγηση για το πώς να διαχειριστώ αυτή την περίπλοκη κατάσταση.

To top