Πατέρας αντιμετωπίζει και χτυπά δάσκαλο: Προστατεύοντας την κόρη του από την παρενόχληση [Βίντεο]

Ο πατέρας υπερασπίζεται την κόρη του: Η αντιπαράθεση με τον παρενοχλητικό δάσκαλο καταγράφηκε σε βίντεο. Παρακολουθήστε τον πατέρα να αντιμετωπίζει και να χτυπά δάσκαλο που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του.

Πατέρας αντιμετωπίζει και χτυπά δάσκαλο: Προστατεύοντας την κόρη του από την παρενόχληση [Βίντεο]>

Περιεχόμενα

  1. Καθηγητής που παρενοχλεί: Ο πατέρας προστατεύει την κόρη του
  2. Βίαιη αντιπαράθεση: Η απάντηση του πατέρα στην παρενόχληση

Ο πατέρας υπερασπίζεται την κόρη του: Η αντιπαράθεση με τον παρενοχλητικό δάσκαλο καταγράφηκε σε βίντεο. Η αποκάλυψη μιας 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση οδήγησε τον πατέρα της να αναλάβει δράση.

Παρακολουθήστε πώς έρχεται αντιμέτωπος με τον δάσκαλο, καταφέρνοντας μια σειρά από γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι του. Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο θηλέων Sanda Marta στην Αργεντινή, με θύμα έναν 30χρονο δάσκαλο ονόματι Jorge Cruczeno.

Η αντίδραση του πατέρα προκλήθηκε από την ανακάλυψη ανάρμοστων μηνυμάτων κειμένου που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του δασκάλου και της κόρης του. Ο δάσκαλος υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Καθηγητής που παρενοχλεί: Ο πατέρας προστατεύει την κόρη του

Ένα ανησυχητικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένα 15χρονο κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς της ότι παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον καθηγητή της.

Ο ανήσυχος πατέρας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ήρθε αντιμέτωπος με τον καθηγητή, τον Jorge Cruczeno, στο σχολείο θηλέων Sanda Marta στην Αργεντινή. Η συνάντηση γρήγορα έγινε βίαιη, με τον πατέρα να δίνει πολλαπλές γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι του δασκάλου. Όλη η αντιπαράθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου.

Βίαιη αντιπαράθεση: Η απάντηση του πατέρα στην παρενόχληση

Όταν ο πατέρας ανακάλυψε τα ανάρμοστα μηνύματα που είχε λάβει η κόρη του από την 30χρονη δασκάλα, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Η σύγκρουση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον πατέρα να εξαπολύει μια σειρά από δυνατές γροθιές στο κεφάλι του δασκάλου.

Πατέρας αντιμετωπίζει και χτυπά δάσκαλο: Προστατεύοντας την κόρη του από την παρενόχληση [Βίντεο]

Το περιστατικό άφησε τον δάσκαλο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και τον ώθησαν να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία.

Πατέρας αντιμετωπίζει και χτυπά δάσκαλο: Προστατεύοντας την κόρη του από την παρενόχληση [Βίντεο]
To top