Πλοήγηση στην αγάπη και την αμφιβολία: Απόψεις μιας ψυχοθεραπεύτριας | Marina Mosha

Μπερδεύεστε σε μια σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα; Δείτε τις συμβουλές των ειδικών από τη Marina Mosha, κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια. Αξιολογήστε τις επιθυμίες σας, εξετάστε τη δυναμική και αναζητήστε σαφήνεια για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Πλοήγηση στην αγάπη και την αμφιβολία: Απόψεις μιας ψυχοθεραπεύτριας | Marina Mosha>

Περιεχόμενα

  1. Πρέπει να τον πιστέψω; Ένα δίλημμα σχέσης
  2. Συμβουλές από την Κλινική Ψυχολόγο Marina Mosha

Σε μια σύνθετη σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα που μεγαλώνει ένα παιδί; Δεν είστε σίγουρη αν πρέπει να πιστέψετε τις υποσχέσεις του; Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές ειδικών από τη Μαρίνα Μόσχα, κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια.

Κατανοήστε τη δυναμική, σκεφτείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας και αξιολογήστε τι είναι αυτό που πραγματικά σας γεμίζει. Παρόλο που η απόφαση είναι δική σας, η αναζήτηση επαγγελματικής καθοδήγησης μπορεί να σας προσφέρει σαφήνεια. Επικοινωνήστε με τη Marina Mosha, μια έμπιστη ψυχοθεραπεύτρια, για να αποκτήσετε βαθύτερη εικόνα και να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για βοήθεια.

Πρέπει να τον πιστέψω; Ένα δίλημμα σχέσης

Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια για τη σελίδα σας. Κάνετε σπουδαία δουλειά. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με τη δική μου ιστορία.

Είμαι 20 ετών και τους τελευταίους 8 μήνες έχω σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα που έχει ένα παιδί και είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Είναι αρκετά έξυπνος, εξωστρεφής και γλυκός και τον έχω ερωτευτεί πραγματικά. Αισθάνομαι υπέροχα κάθε φορά που είμαι μαζί του, και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Με αγαπάει και το δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο.

Με έχει συστήσει ακόμη και στους γονείς και τα αδέλφια του. Παρά το γεγονός ότι ξέρω ότι είναι λάθος, δεν μπορώ παρά να τον αγαπώ βαθιά. Έχουμε προσπαθήσει να το τελειώσουμε αρκετές φορές, αλλά πάντα καταλήγουμε να είμαστε ξανά μαζί.

Η σύζυγός του έχει προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ μας, εμποδίζοντάς τον να δει το παιδί και διατυπώνοντας απειλές. Παρ’ όλα αυτά, θέλει να κάνω υπομονή για 2-3 χρόνια μέχρι το παιδί να μεγαλώσει λίγο και να μπορεί να εκφράσει την επιθυμία να τον βλέπει. Είμαι διχασμένη και μπερδεμένη για το τι πρέπει να κάνω.

Ψάχνει απλώς να περάσει καλά ή ενδιαφέρεται πραγματικά; Δεν είμαι σίγουρη. Ζητώ τη συμβουλή σας για το θέμα αυτό.

Συμβουλές από την Κλινική Ψυχολόγο Marina Mosha

Πρώτα απ’ όλα, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την περίπτωσή σας, αφού είστε μαζί μόλις 8 μήνες, φαίνεται αρκετά νωρίς για να σας συστήσει στην οικογένειά του.

Έχετε συζητήσει τις προθέσεις του με τη σύζυγό του; Εργάζεται ενεργά για τον τερματισμό της σχέσης τους ή παρατείνει την κατάσταση; Νομικά, έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του και δεν μπορεί να του απαγορευτεί εντελώς να το κάνει. Παρόλο που μπορεί να έχει γνήσια αισθήματα για εσάς, είναι σημαντικό να εξετάσετε αν απλώς απολαμβάνει τον χρόνο μαζί σας ως απόδραση από την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, είναι αυτό αρκετό για εσάς; Επιπλέον, στην ηλικία των 20 ετών, ποια είναι τα δικά σας όνειρα και φιλοδοξίες; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά σας γεμίζει και τι οραματίζεστε για τη ζωή σας.

Δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την απόφαση για εσάς, καθώς είναι τελικά η δική σας ζωή. Σκεφτείτε τι πραγματικά βρίσκετε σε αυτόν και τι θα σας λείψει αν χωρίσετε. Εξετάστε τη δυναμική της σχέσης σας και διερευνήστε τα ερωτήματα που προκύπτουν μέσα σας.

Αν θεωρείτε ότι είναι δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απόφαση, η αναζήτηση βοήθειας από έναν ειδικό μπορεί να σας προσφέρει σαφήνεια και καθοδήγηση στην κατανόηση των επιθυμιών και των συναισθημάτων σας.

Ειλικρινά,.

To top