Πλοήγηση στην απώλεια και την αγάπη: Αντιμετώπιση του αναίσθητου αστείου ενός συντρόφου για τον μακαρίτη σύζυγό μου

Δείτε τον αντίκτυπο ενός οδυνηρού αστείου για τον αποθανόντα σύζυγό μου και το αβέβαιο μέλλον της σχέσης μας. Διαβάστε την ιστορία της ανθεκτικότητας και της αυτογνωσίας μου.

Πλοήγηση στην απώλεια και την αγάπη: Αντιμετώπιση του αναίσθητου αστείου ενός συντρόφου για τον μακαρίτη σύζυγό μου>

Περιεχόμενα

  1. Ξεκινώντας μια νέα σχέση
  2. Ένα οδυνηρό αστείο
  3. Ανεπίλυτος θυμός
  4. Αβέβαιο μέλλον

Δείτε πώς ένα κακόγουστο αστείο του συντρόφου μου για τον αποθανόντα σύζυγό μου άφησε αβέβαιη τη σχέση μας. Διαβάστε την ιστορία μου για την απώλεια και την ανθεκτικότητα.

Ο σύντροφός μου έκανε ένα κακόγουστο αστείο για τον σύζυγό μου, ο οποίος πέθανε.

Έχασα τον σύζυγό μου ξαφνικά πριν από 5 χρόνια, και ο θάνατός του είχε βαθύ αντίκτυπο σε μένα. Μοιραστήκαμε μια αγαπημένη και ευτυχισμένη ζωή μαζί, μόνο οι δυο μας, παρόλο που δεν είχαμε παιδιά.

Η θλίψη και ο πόνος χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να επουλωθούν, και ακόμη και τώρα, εξακολουθώ να κουβαλάω την απώλεια μαζί μου. Ωστόσο, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου να κατακλύζεται από τη θλίψη για πάντα. Έπρεπε να σηκώσω τον εαυτό μου, να βγω από το σπίτι και να βρω ξανά την ευτυχία. Ο φόβος του να γεράσω μόνος με έσπρωξε να αναζητήσω συντροφιά.

Ξεκινώντας μια νέα σχέση

Με την ενθάρρυνση των γονέων, της οικογένειας και των φίλων μου, αποφάσισα να αφήσω την περίοδο του πένθους, να κοινωνικοποιηθώ και να εξερευνήσω νέες δυνατότητες.

Πριν από μερικούς μήνες, σύναψα σχέση με έναν άνδρα που γνώριζα από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Εμφανιζόταν ευγενικός, ευγενικός και συγκροτημένος, γεγονός που με προσέλκυσε. Μια ιδιότητα που εκτιμώ σε έναν σύντροφο είναι η καλή αίσθηση του χιούμορ, και φαινόταν να την διαθέτει σε αφθονία.

Το να περνάω χρόνο μαζί του επανέφερε το γέλιο στη ζωή μου, κάτι που μου είχε λείψει πολύ.

Ένα οδυνηρό αστείο

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εξόδου για δείπνο, συνέβη ένα περιστατικό που με έκανε να αμφισβητήσω τον χαρακτήρα του. Καθώς οδηγούσαμε προς ένα εστιατόριο, πήρα το τιμόνι, καθώς ήταν κουρασμένος από τη δουλειά.

Δυστυχώς, πάτησα λίγο παραπάνω το γκάζι σε ένα ευθύγραμμο κομμάτι του δρόμου. Τότε ήταν που γύρισε προς το μέρος μου και μου έκανε ένα πονεμένο σχόλιο, προσπαθώντας να κάνει χιούμορ.

Είπε: «Είσαι τρελός; Θέλεις να με σκοτώσεις και να με στείλεις στις καταιγίδες για να πάω να βρω την πρώην σου; Τίποτα περισσότερο από αυτό, αλλά θα με περιμένει με μια βούρτσα στο χέρι επειδή τόλμησα να απαγάγω τη γυναίκα του». Τα γέλια του γέμισαν το αυτοκίνητο, αλλά εγώ βρήκα τα λόγια του προσβλητικά και ασεβή.

Ανεπίλυτος θυμός

Ήμουν βαθιά αναστατωμένη από την αναλγησία του και το χοντροκομμένο αστείο του για τον αποθανόντα σύζυγό μου. Τον κοίταξα με δυσπιστία, αλλά εκείνος έδειχνε να αγνοεί τον αντίκτυπο των λόγων του.

Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ένιωθε το δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό μου με τόσο υποτιμητικό τρόπο. Το θράσος που επέδειξε με συγκλόνισε μέχρι το μεδούλι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, παρέμεινα σιωπηλή, χωρίς να μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω τον θυμό μου.

Έγινε σαφές ότι η συναισθηματική μας νοημοσύνη ήταν πολύ διαφορετική.

Αβέβαιο μέλλον

Το περιστατικό άφησε το μέλλον της σχέσης μας να κρέμεται από μια κλωστή. Αρνούμαι να ανεχτώ προσβολές ή κοροϊδία από ένα άτομο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή μου και δεν κατέχει καμία σημαντική θέση.

Ενώ σκοπεύω να κάνω μια σοβαρή συζήτηση μαζί του κάποια στιγμή, προς το παρόν, περιμένω να δω αν θα επαναλάβει την προσβλητική του συμπεριφορά. Θα προτιμούσα να γεράσω μόνος παρά να είμαι με κάποιον που θεωρεί διασκεδαστικό το να προσβάλλει τους αποθανόντες. Ειρήνη.

To top