Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την απελευθέρωση των τουρκοκρατούμενων εδαφών και την επιστροφή της Αγίας Σοφίας

Δείτε την αξιοσημείωτη προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την απελευθέρωση των τουρκοκρατούμενων εδαφών και την επιστροφή της Αγίας Σοφίας.

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την απελευθέρωση των τουρκοκρατούμενων εδαφών και την επιστροφή της Αγίας Σοφίας>

Περιεχόμενα

  1. Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Αγία Σοφία
  2. Θα φτάσουν οι Τούρκοι στο έκτο Ράιχ;

Δείτε τη συναρπαστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Αγία Σοφία και τα τουρκοκρατούμενα εδάφη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτή την αξιοσημείωτη ιστορία.

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Αγία Σοφία

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος έκανε κάποτε μια προφητεία σχετικά με την απελευθέρωση των τουρκοκρατούμενων εδαφών και την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στη νόμιμη θέση της.

Σύμφωνα με την προφητεία του, η Τουρκία θα διαλυθεί, γεγονός που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση των χωριών και των μη λυτρωμένων πατρίδων.

Θα φτάσουν οι Τούρκοι στο έκτο Ράιχ;

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με μια ομάδα προσκυνητών, ο Άγιος Παΐσιος ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι απέναντι στο κακό.

Ο Γέροντας συμβούλευσε τη σημασία της διάκρισης και της διαβούλευσης με τον πνευματικό του. Αργότερα, οι προσκυνητές ρώτησαν για την Πόλη, στην οποία ο Άγιος Παΐσιος απάντησε ότι θα την πάρουν από τους Τούρκους και θα την δώσουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες, όχι από αγάπη, αλλά για το συμφέρον τους.

Όταν ρωτήθηκε αν το κακό θα διαρκέσει πολύ, ο Άγιος Παΐσιος δήλωσε ότι θα υπάρξει μια δοκιμασία και ότι σε αυτόν τον πόλεμο όλοι θα επιστρέψουν νικητές.

Ο ελληνικός στρατός θα παραμείνει θεατής, και το πεδίο δράσης του θα είναι η Παλαιστίνη, και ο τάφος του θα είναι η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο. Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο ημίχρονο και μετά ένα δεύτερο ημίχρονο. Ο κόσμος θα φτάσει σε αδιέξοδο, και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές.

Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο, και με ένα ιδιαίτερο σημείο που θα δείξει, πολλοί θα πιστέψουν.

Τότε, κάποιος θα ψάχνει για έναν άπιστο!.

To top