Συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στη Νέα Φιλαδέλφεια

55χρονος συνελήφθη για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον ύποπτο.

Συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στη Νέα Φιλαδέλφεια>

Περιεχόμενα

  1. Τρόμος στη Νέα Φιλαδέλφεια: Απόπειρα απαγωγής ανήλικου παιδιού
  2. Αστυνομικές έρευνες και σύλληψη
  3. EL.AS. Δήλωση για το περιστατικό

Ένας 55χρονος συνελήφθη για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το παιδί αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο του αγνώστου και η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον ύποπτο.

Τρόμος στη Νέα Φιλαδέλφεια: Απόπειρα απαγωγής ανήλικου παιδιού

Ένας 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση μετά από απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το αγόρι αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο του αγνώστου και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Αστυνομικές έρευνες και σύλληψη

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν έρευνες και εντόπισαν τον ύποπτο στη Μεταμόρφωση. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

EL.AS. Δήλωση για το περιστατικό

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Τις απογευματινές ώρες της 22ας Απριλίου 2023 συνελήφθη στη Μεταμόρφωση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, 55χρονος ημεδαπός για απόπειρα αρπαγής.

Ο ύποπτος, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, προσπάθησε επανειλημμένα να πείσει ανήλικο που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια να μπει στο όχημά του και να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Ο ανήλικος αρνήθηκε και ενημέρωσε αμέσως τον γονέα του, ενώ μετά από κινητοποίηση, ο ύποπτος εντοπίστηκε στη Μεταμόρφωση από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι στη συνέχεια παρέδωσαν την υπόθεση στην αρμόδια υπηρεσία».

Ο ύποπτος θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και θα εμφανιστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

To top