Θα με παντρευτείς, Βούλα; Μια ειλικρινής πρόταση από τον Τάκη | THEE BLUEZ

Δείτε τη συγκινητική πρόταση γάμου του Σωτήρη στη Βούλα σε αυτό το υπέροχο κείμενο του THEE BLUEZ. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε το ταξίδι της αγάπης τους και πώς ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στη Βούλα.

Θα με παντρευτείς, Βούλα; Μια ειλικρινής πρόταση από τον Τάκη | THEE BLUEZ>

Περιεχόμενα

  1. Μια ρομαντική πρόταση στη Βούλα
  2. Μια αγάπη που ξεπερνάει
  3. Μια παθιασμένη αγάπη
  4. Μια πρόταση αγάπης

Αυτή η συγκινητική πρόταση γάμου από τον Σωτήρη στη Βούλα είναι μια απόδειξη της δύναμης της αγάπης. Παρά τα σκαμπανεβάσματα, ο Σωτήρης είναι έτοιμος να δεσμευτεί για μια ζωή με τη Βούλα.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε το ταξίδι της αγάπης τους και πώς ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στη Βούλα. Το κείμενο αυτό είναι ένα από τα πολλά καταπληκτικά κείμενα του ΘΕΑ ΜΠΛΕΖ.

Μια ρομαντική πρόταση στη Βούλα

Αγαπητή Βούλα,.

Γράφω αυτό το μήνυμα για να σας εκφράσω την αγάπη και τη δέσμευσή μου. Έχουμε μοιραστεί μερικές εκπληκτικές στιγμές μαζί και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Θέλω να γεράσουμε μαζί και να αγαπάμε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Μια αγάπη που ξεπερνάει

Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε αλλάξει και οι δύο, το ίδιο και η σχέση μας. Αλλά ένα πράγμα παραμένει σταθερό, η αγάπη μου για σένα. Θυμάμαι τη νύχτα που συναντηθήκαμε στο εστιατόριο όπου τραγουδούσε ο μακαρίτης.

Χόρευες πάνω στο τραπέζι και αυτό έκανε την καρδιά μου να χτυπήσει κόκκινο. Ήξερα τότε ότι έπρεπε να σε έχω στη ζωή μου και σε κυνήγησα αμείλικτα.

Παρόλο που σε δυσκόλεψα και με απέρριψες, δεν μπόρεσα να σε ξεχάσω. Σε βρήκα στο FEIS και αρχίσαμε να μιλάμε ξανά. Είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας, αλλά πάντα βρίσκαμε το δρόμο να επιστρέψουμε ο ένας στον άλλο.

Μια παθιασμένη αγάπη

Θυμάσαι τη νύχτα που βγήκαμε για πίπα και σκίσαμε μερικές πίτες στο γκουρ-ανέστι; Περπατήσαμε και μιλήσαμε και ήξερα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου.

Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο «PIDHTTERO LAGODAKI» και κάναμε έρωτα τρεις φορές στη σειρά. Είχες εντυπωσιαστεί από το μέγεθος της αγάπης μου και την ήθελες συνέχεια.

Έχασες τον συγκάτοικο που είχες τότε, και είπες: «Γιορντάνι, βρήκα κάποιον άλλο με μεγαλύτερη αγάπη από τη δική σου, οπότε χορεύουμε παΐμπι, επιθυμώ τον Τάκη». Ήξερα τότε ότι ήσουν ο κατάλληλος για μένα και ήθελα να σου κάνω πρόταση γάμου.

Μια πρόταση αγάπης

Βούλα, θα με παντρευτείς; Θέλω να σου κάνω μια επίσημη πρόταση γάμου. Ζω για τη στιγμή που θα απαντήσεις «Ναι, Τάκη». Ναι!».

(Το όνομά μου είναι Σωτήρη).

Με όλη μου την καρδιά, είμαι σε επιφυλακή για εμάς. Δεν υπάρχει υπερβολική αγάπη και ξέρω ότι είναι γραφτό να είμαστε μαζί. Σ’ αγαπώ, Βούλα, και ελπίζω ότι θα πεις το ναι.

Ειλικρινά,.

Σωτήρη.

To top