Αγνώριστη Βαλέρια: Από το ‘Carousel’ στο ελληνικό κανάλι

Δείτε την αγνώριστη μεταμόρφωση της Βαλέριας από το «Carousel» καθώς εμφανίζεται σε ελληνικό κανάλι. Εξερευνήστε τη διαδρομή της από μια αγαπημένη παιδική σταρ σε προπονήτρια γυμναστικής και εκπλαγείτε από την αξιοσημείωτη αλλαγή της.

Αγνώριστη Βαλέρια: Από το ‘Carousel’ στο ελληνικό κανάλι>

Περιεχόμενα

  1. Η αγνώριστη μεταμόρφωση της Βαλέριας από το «Carousel» και το ταξίδι της στην ελληνική τηλεόραση
  2. Η μεταμόρφωση της Βαλέριας από το «Carousel»: Από παιδική σταρ σε προπονήτρια γυμναστικής

Το «Carousel», η αγαπημένη μεξικάνικη παιδική τηλενουβέλα του 1989, κατέκτησε τις καρδιές των νεαρών τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού κοινού που την παρακολούθησε στην ΕΡΤ.

Τώρα, μετά από πολλά χρόνια, ένας από τους αξέχαστους χαρακτήρες της σειράς, η μικρή Βαλέρια (την οποία υποδύεται η Κριστέλ Κλίθμπο), κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στο ελληνικό κανάλι «Ee Re Kosme» με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο και ταξιδιωτικό blogger Χρήστο Ανθόπουλο. Ελάτε μαζί μας καθώς η Βαλέρια μοιράζεται το ταξίδι της ζωής της, αποκαλύπτοντας την απόφασή της να περάσει από την υποκριτική στη γυμναστική.

Σήμερα, είναι μια εντυπωσιακή προπονήτρια γυμναστικής, παρουσιάζοντας την αξιοσημείωτη μεταμόρφωσή της σε μια όμορφη γυναίκα.

Η δημοφιλής μεξικανική παιδική τηλενουβέλα του 1989 «Carousel» γοήτευσε τους νεαρούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού κοινού που την παρακολούθησε στην ΕΡΤ.

Μεταξύ των αξιομνημόνευτων χαρακτήρων ήταν και η Βαλέρια, την οποία υποδύθηκε η Krystel Klithbo, μια ταλαντούχα ηθοποιός γνωστή για το ρόλο της ως φωνή της λογικής στην τάξη. Με την πάροδο των χρόνων, τα μέλη του καστ ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και τώρα, μετά από τριάντα τρία χρόνια, η Βαλέρια κάνει μια ειδική εμφάνιση στην εκπομπή «Εε ρε Κοσμέ» με παρουσιαστή τον Χρήστο Ανθόπουλο στο Action 24.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της εκπομπής στο Μεξικό, η Βαλέρια, η οποία από ηθοποιός έγινε προπονήτρια γυμναστικής, θα μοιραστεί με την κάμερα του Action 24 πληροφορίες για το ταξίδι της ζωής της.

Αγνώριστη Βαλέρια: Από το ‘Carousel’ στο ελληνικό κανάλι

Θα μιλήσει για την απόφασή της να αφήσει πίσω της την υποκριτική και να ασχοληθεί με τη γυμναστική, αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε μια όμορφη γυναίκα. Συντονιστείτε στο Action 24 κάθε Κυριακή στις 21:00 για να παρακολουθήσετε αυτό το εμπνευσμένο επεισόδιο.

Αγνώριστη Βαλέρια: Από το ‘Carousel’ στο ελληνικό κανάλι
To top