Ανησυχίες για τη διαφθορά και έρευνα: Δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στο Μπιχάρ της Ινδίας

Γέφυρα καταρρέει στο Μπιχάρ της Ινδίας: Μπιχάρ: Το δεύτερο περιστατικό εγείρει ανησυχίες για τη διαφθορά. Διεξάγεται έρευνα. Δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Ανησυχίες για τη διαφθορά και έρευνα: Δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στο Μπιχάρ της Ινδίας>

Περιεχόμενα

  1. Διαφθορά: Γέφυρα καταρρέει στο Μπιχάρ της Ινδίας
  2. Ινδία: Γέφυρα καταρρέει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Διαφθορά: Γέφυρα καταρρέει στο Μπιχάρ της Ινδίας

Γέφυρα υπό κατασκευή στο Μπιχάρ της Ινδίας κατέρρευσε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Το δραματικό περιστατικό που κατέγραψε κάμερα στις 4 Ιουνίου, αποκαλύπτει τη γέφυρα Aguwani-Sultanganj να καταρρέει στον ποταμό Γάγγη, συνοδευόμενη από τις φωνές των θορυβημένων μαρτύρων.

Η κατάρρευση πυροδότησε μια συζήτηση για τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ινδία, ωθώντας τον Amit Malviya του κόμματος Bharatiya Janata να ζητήσει την παραίτηση των αξιωματούχων του Bihar, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής υπουργού Nitish Kumar. Οι αρχές δεσμεύτηκαν για ενδελεχή έρευνα σχετικά με την κατάρρευση, μετά από προηγούμενο περιστατικό τον Νοέμβριο που στοίχισε τη ζωή σε έναν εργάτη.

Ινδία: Γέφυρα καταρρέει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Μια γέφυρα στο Μπιχάρ της Ινδίας, η οποία βρισκόταν υπό κατασκευή, κατέρρευσε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο. Το περιστατικό, που καταγράφηκε από κάμερα την Κυριακή 4 Ιουνίου, παρουσιάζει την κατάρρευση, ενώ μάρτυρες στο βάθος εκφράζουν το σοκ τους.

Η γέφυρα Aguwani-Sultanganj φαίνεται να πέφτει στον ποταμό Γάγγη. Το ατυχές αυτό γεγονός έχει προκαλέσει μια ευρεία συζήτηση σχετικά με τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ινδία.

Ο Amit Malviya, εξέχον μέλος του κυβερνώντος κόμματος Bharatiya Janata, ζήτησε την παραίτηση αξιωματούχων του Bihar, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής υπουργού Nitish Kumar.

Σε απάντηση, ο κ. Kumar δεσμεύτηκε να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για την κατάρρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη κατάρρευση τον Νοέμβριο, ένας εργάτης είχε χάσει τη ζωή του. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν θύματα στο πρόσφατο περιστατικό της Κυριακής.

To top