Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας: Έγκυος διεμφυλικός άνδρας στο εξώφυλλο του Glamour

Γιορτάζοντας το Pride, το βρετανικό Glamour φιλοξενεί στο εξώφυλλό του έναν έγκυο αμφιφυλόφιλο άνδρα, τονίζοντας τη συμμαχία μεταξύ γυναικών και διαφυλικών ατόμων. Ο Logan Brown μοιράζεται τη διαδρομή του και τη σημασία του να είσαι έγκυος άνδρας κατά τη διάρκεια του μήνα υπερηφάνειας.

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας: Έγκυος διεμφυλικός άνδρας στο εξώφυλλο του Glamour>

Περιεχόμενα

  1. Στο εξώφυλλο του Glamour: Γιορτάζοντας τον μήνα υπερηφάνειας με έναν έγκυο διεμφυλικό άνδρα
  2. Σπάζοντας τα στερεότυπα και αγκαλιάζοντας τις κοινές εμπειρίες
  3. Logan Brown: Η ιστορία της εγκυμοσύνης ενός τρανς άνδρα

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας, ένας έγκυος αμφιφυλόφιλος άνδρας κοσμεί το εξώφυλλο του βρετανικού Glamour, μοιραζόμενος το ταξίδι του και τη συμμαχία μεταξύ γυναικών και διαφυλικών ατόμων.

Ο Λόγκαν Μπράουν, ένας τρανς ακτιβιστής, ανοίγεται για τη μοναδική εμπειρία του, που συνέλαβε με τη μη δυαδική σύντροφό του. Με ένα χειροποίητο κοστούμι που θυμίζει εμβληματικά εξώφυλλα, η ιστορία του Brown αντικατοπτρίζει τη σημασία του Pride και την υπερηφάνεια που νιώθει ως έγκυος.

Στο εξώφυλλο του Glamour: Γιορτάζοντας τον μήνα υπερηφάνειας με έναν έγκυο διεμφυλικό άνδρα

Ένας έγκυος αμφιφυλόφιλος άνδρας κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του βρετανικού Glamour, με αφορμή τον εορτασμό του μήνα υπερηφάνειας.

Ο Λόγκαν Μπράουν, ένας 27χρονος τρανς ακτιβιστής και συγγραφέας, μοιράζεται το μοναδικό του ταξίδι στο τεύχος Pride του περιοδικού.

Σπάζοντας τα στερεότυπα και αγκαλιάζοντας τις κοινές εμπειρίες

Το τεύχος Pride του Glamour έχει ως στόχο να τιμήσει τη συμμαχία μεταξύ cisgender και transgender ατόμων, αναδεικνύοντας τις κοινές εμπειρίες που ενώνουν τις γυναίκες και τα transgender άτομα.

Σε ανακοίνωσή του, το περιοδικό τονίζει τη σημασία αυτής της γιορτής της διαφορετικότητας και της αποδοχής.

Logan Brown: Η ιστορία της εγκυμοσύνης ενός τρανς άνδρα

Ο Λόγκαν Μπράουν έγινε γνωστός το 2022, όταν συζήτησε ανοιχτά την εγκυμοσύνη του ως τρανσέξουαλ άνδρας μέσω ενός ιστολογίου. Στη συνέντευξη, αποκαλύπτει ότι συνέλαβε με τη μη δυαδική σύντροφό του, Bailey J Mills, μια drag performer.

Το ταξίδι της εγκυμοσύνης του Brown, αφού σταμάτησε προσωρινά την τεστοστερόνη λόγω προβλημάτων υγείας, επέφερε μια βαθιά αλλαγή στη ζωή του.

«Ένα πρωί, είχα ένα πολύ περίεργο συναίσθημα και η Μπέιλι κοιμόταν. Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό.

Έχοντας σταματήσει να παίρνω τεστοστερόνη για ένα διάστημα, λόγω προβλημάτων υγείας, ένιωσα μια αίσθηση ευπάθειας και μια στιγμιαία απώλεια της προόδου που είχα κάνει», εξομολογείται η Brown.

Στα τέλη Μαΐου, η Brown γέννησε ένα κοριτσάκι με το όνομα Nova, περιγράφοντας την εμπειρία ως ένα γεγονός που συνέβη μια φορά στη ζωή του queer ζευγαριού τους.

Αναλογιζόμενος το ταξίδι, δηλώνει: «Δεν θα έχουμε ποτέ ξανά την ευκαιρία, ως queer ζευγάρι, να αποκτήσουμε ένα βιολογικό μωρό. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή και πολύτιμη στιγμή».

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας: Έγκυος διεμφυλικός άνδρας στο εξώφυλλο του Glamour

«Είμαι έγκυος και είμαι περήφανη».

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας: Έγκυος διεμφυλικός άνδρας στο εξώφυλλο του Glamour

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που αφορούσε τη συνέντευξή του στο Glamour, ο Logan Brown εξέφρασε την περηφάνια του που είναι έγκυος. Αφού πάλεψε με την ντροπή και την αυτοκριτική, αγκάλιασε τη χαρά της μοναδικής του εμπειρίας.

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας: Έγκυος διεμφυλικός άνδρας στο εξώφυλλο του Glamour

Ενώ ο τοκετός παρουσίαζε προκλήσεις, ο Brown βρήκε υποστήριξη από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που αναγνώρισαν και σεβάστηκαν την ταυτότητά του. Ορισμένες μαίες έφτασαν στο σημείο να διαγράψουν τη λέξη «γυναίκα» στα φυλλάδια και να την αντικαταστήσουν με τη λέξη «άνδρας».

To top