50 νοσηλεύονται με τροφική δηλητηρίαση μετά από πασχαλινά ψώνια στη Λάρισα

Περίπου 50 κάτοικοι στη Λάρισα υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια του Πάσχα μετά από αγορές στο ίδιο κρεοπωλείο.

50 νοσηλεύονται με τροφική δηλητηρίαση μετά από πασχαλινά ψώνια στη Λάρισα>

Περίπου 50 άτομα στη Λάρισα υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια του Πάσχα μετά από ψώνια στο ίδιο κρεοπωλείο. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό και τα μέτρα που έλαβε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ξινό Πάσχα: 50 νοσηλεύονται με τροφική δηλητηρίαση μετά από αγορές στο ίδιο κρεοπωλείο

Το Πάσχα πήρε άσχημη τροπή για δεκάδες κατοίκους στη Λάρισα, καθώς μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, περίπου 50 άτομα, μεταξύ των οποίων και ολόκληρες οικογένειες, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση μετά την κατανάλωση κρέατος από το ίδιο κρεοπωλείο.

Αφού ανάρρωσαν, οι ασθενείς ανακάλυψαν ότι όλοι είχαν ψωνίσει από το ίδιο κρεοπωλείο.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, άλλα 10 άτομα, κυρίως ηλικιωμένα άτομα, παρουσίασαν συμπτώματα βαριατρικής δυσφορίας και δυσφορίας λόγω υπερκατανάλωσης τροφής μετά από μακρά περίοδο νηστείας.

Τις ημέρες πριν από το Πάσχα, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε κατασχέσει σημαντικές ποσότητες κρέατος από τρία διαφορετικά κρεοπωλεία της πόλης, καθώς είχαν κριθεί ακατάλληλα για κατανάλωση.

To top