5χρονο παιδί νοσηλεύεται με κάταγμα στο κρανίο μετά από ατύχημα στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας

Τραγωδία στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς 5χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο μετά από πτώση σε προεξέχουσα μπάρα.

5χρονο παιδί νοσηλεύεται με κάταγμα στο κρανίο μετά από ατύχημα στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας>

Περιεχόμενα

  1. Αρχαία Ολυμπία: 5χρονο κορίτσι υπέστη κάταγμα κρανίου
  2. Ατύχημα σε παιδική χαρά αφήνει νεαρό κορίτσι με σοβαρούς τραυματισμούς

Τραγωδία στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας: 5χρονο παιδί νοσηλεύεται με κάταγμα στο κρανίο μετά από πτώση σε προεξέχουσα μπάρα.

Αρχαία Ολυμπία: 5χρονο κορίτσι υπέστη κάταγμα κρανίου

Στο «Καραμανδάνειο» Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου (06/05) στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας στο κέντρο της πόλης.

Το κοριτσάκι παραλίγο να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε σε μια προεξέχουσα μπάρα ανάμεσα σε μπετόν.

Ατύχημα σε παιδική χαρά αφήνει νεαρό κορίτσι με σοβαρούς τραυματισμούς

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο ilialive και είπε ότι η κόρη του είχε σκιστεί στο πρόσωπό της δίπλα στο μάτι της και αργότερα οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο κρανίο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ στην περιοχή βρίσκονταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους που έπαιζαν. Εκείνη την ώρα λάμβανε χώρα και ένα παιδικό πάρτι.

Ο πατέρας είπε: «Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε στο τσιμέντο όπου προεξείχαν οι μπάρες και τραυματίστηκε. Την πήγαμε αμέσως στην Αψίδα. Ολυμπία και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου.

Τώρα βρισκόμαστε στο «Καραμανδάνειο» όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το δάκρυ στο μάτι τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο».

To top