70χρονος βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στον Πύργο

Τραγωδία στον Πύργο, καθώς ένας 70χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από μια συνηθισμένη βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Οι λεπτομέρειες ερευνώνται.

70χρονος βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στον Πύργο>

Τραγωδία στον Πύργο, καθώς ένας 70χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από μια συνηθισμένη βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση.

Η τραγωδία χτυπά: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στον Πύργο

Μια συνηθισμένη βόλτα στο σούπερ μάρκετ κατέληξε σε τραγωδία για έναν 70χρονο άνδρα στον Πύργο. Ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Α.Γ., βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στην είσοδο της πόλης.

Ανήσυχοι πολίτες εντόπισαν τον άνδρα και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Η αστυνομία και τα πληρώματα του ασθενοφόρου έφτασαν στο σημείο, μεταφέροντας τον Α.Γ. στο νοσοκομείο Γ.Ν. Ηλείας.

Παρά τις προσπάθειές τους, η ιατρική ομάδα δεν μπόρεσε να σώσει τη ζωή του άνδρα. Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα παραμένουν άγνωστα. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που περιβάλλουν αυτό το τραγικό περιστατικό.

To top