81χρονος ανάπηρος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα μετά από έξωση στη Χαλκιδική

Διαβάστε για την έξωση ενός 81χρονου ανάπηρου άνδρα από το σπίτι του στη Χαλκιδική. Ο άνδρας αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα του μετά την έξωση, ενώ βασικά είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα έμειναν μέσα στο σπίτι.

81χρονος ανάπηρος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα μετά από έξωση στη Χαλκιδική>

Περιεχόμενα

  1. 81χρονος ανάπηρος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα μετά από έξωση στη Χαλκιδική
  2. Η έξωση ηλικιωμένου αποτράπηκε δύο φορές από οργανισμούς και συλλογικότητες

Ένας 81χρονος ανάπηρος άνδρας εκδιώχθηκε από το σπίτι του στη Χαλκιδική και κοιμήθηκε στη βεράντα με την κόρη του, αφού ένας δικαστικός επιμελητής, μαζί με ισχυρή αστυνομική δύναμη, άλλαξε τις κλειδαριές.

Παρά τις προσπάθειες φορέων και συλλογικοτήτων να αποτρέψουν την έξωση, ο ηλικιωμένος έχασε το σπίτι του, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022 σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την πραγματική του αξία. Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποπληρώσει ολόκληρο το ποσό, αφήνοντας τον πατέρα και την κόρη του άστεγους.

81χρονος ανάπηρος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα μετά από έξωση στη Χαλκιδική

Ένας 81χρονος ανάπηρος έμεινε να κοιμάται στη βεράντα του σπιτιού του στη Χαλκιδική μετά την έξωση που του έκαναν την περασμένη Πέμπτη.

Ο άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, εκδιώχθηκε από το σπίτι του, αφού αυτό βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022, καθώς ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του, το οποίο δεν αποπληρώθηκε πλήρως. Το σπίτι δημοπρατήθηκε για 150.001 ευρώ, αλλά η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρούχα που ο ηλικιωμένος άνδρας στερήθηκε.

Η έξωση ηλικιωμένου αποτράπηκε δύο φορές από οργανισμούς και συλλογικότητες

Η έξωση του 81χρονου αποτράπηκε δύο φορές στο παρελθόν από φορείς και συλλογικότητες. Ο δικηγόρος του ακολουθεί τώρα κάθε νομική οδό για να κρατήσει το σπίτι στα χέρια της οικογένειας.

81χρονος ανάπηρος άντρας έκανε έξωση και αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε βεράντα στη Χαλκιδική

Παρόλα αυτά, ο δικαστικός επιμελητής άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Αυτό ανάγκασε τον ηλικιωμένο άνδρα και την κόρη του να κοιμηθούν έξω από το ακίνητο σε πρόχειρα κρεβάτια με τα μόνα υπάρχοντα που μπορούσαν να κουβαλήσουν μαζί τους.

To top