8χρονο αγόρι αναζητά τους γονείς του μετά από τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική

8χρονο αγόρι βλέπει τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και ζητά να δει τους γονείς του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς, με την υποστήριξη παιδοψυχολόγων.

8χρονο αγόρι αναζητά τους γονείς του μετά από τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική>

Περιεχόμενα

  1. Χαλκιδική: 8χρονο αγόρι αναζητά γονείς μετά από τραγικό περιστατικό
  2. Εντατική φροντίδα και συνεχής νοσηλεία
  3. Υποστήριξη από παιδοψυχολόγους και οικογένεια

Ένα 8χρονο αγόρι, τραυματισμένο από το γεγονός ότι είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του, προσπαθεί να δει τους γονείς του καθώς αναρρώνει στην εντατική.

Το παιδί, το οποίο έφερε τραύματα από πυροβολισμούς, θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα υποστηρίζεται από μια ομάδα παιδοψυχολόγων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τη θεραπεία.

Χαλκιδική: 8χρονο αγόρι αναζητά γονείς μετά από τραγικό περιστατικό

Το καταστροφικό περιστατικό στη Χαλκιδική, όπου ένα οκτάχρονο αγόρι είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του, το άφησε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την επιθυμία να δει τους γονείς του παρά την τραγική τους μοίρα.

Εντατική φροντίδα και συνεχής νοσηλεία

Μετά το περιστατικό, το παιδί εισήχθη στη ΜΕΘ όπου υποβλήθηκε σε διασωλήνωση μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας.

Λόγω των τραυματισμών που υπέστη από τα σφαιρίδια του κυνηγετικού όπλου, θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για λίγες ακόμη ώρες πριν μεταφερθεί στην Παιδοχειρουργική Κλινική για περαιτέρω θεραπεία.

Υποστήριξη από παιδοψυχολόγους και οικογένεια

Μια ομάδα παιδοψυχολόγων έχει αναλάβει να στηρίξει το νεαρό αγόρι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσής του. Έχουν συστηθεί από τα αρχικά στάδια της τραγωδίας για να παράσχουν την απαραίτητη ψυχολογική βοήθεια.

Επιπλέον, στενοί συγγενείς είναι παρόντες στο νοσοκομείο για να προσφέρουν παρηγοριά και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το παιδί υποβλήθηκε σε πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση λόγω των πολλαπλών τραυμάτων από σφαίρες που δέχθηκε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων κοντά σε κρίσιμες περιοχές όπως τα ιγμόρεια και το οπτικό νεύρο.

Δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

To top