Αιτία αποκαλύφθηκε από τους ιατροδικαστές: Τραγικός θάνατος 18χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη

Σε ενδομήτρια αιμορραγία αποδίδεται ο τραγικός θάνατος 18χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη. Διεξάγεται έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Αιτία αποκαλύφθηκε από τους ιατροδικαστές: Τραγικός θάνατος 18χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη>

Περιεχόμενα

  1. Νέα Μάκρη: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της 18χρονης εγκύου
  2. Ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο 19χρονης εγκύου γυναίκας

Νέα Μάκρη: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της 18χρονης εγκύου.

Ο τραγικός θάνατος μιας 18χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη έχει εγείρει ανησυχίες για την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ως αιτία του θανάτου της διαπιστώθηκε ενδομήτρια αιμορραγία.

Η έρευνα για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου βρίσκεται σε εξέλιξη, με επίκεντρο πιθανές ποινικές ευθύνες. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ξεκινήσει ολοκληρωμένη ποινική έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων για τη διαχείριση του περιστατικού και την άκαιρη διακομιδή στο νοσοκομείο.

Με επικεφαλής την εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου, η έρευνα στοχεύει να ρίξει φως στις συνθήκες. Παρά την κακή κλινική κατάσταση, η οικογένεια επιμένει ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε αδικαιολόγητα, γεγονός που προκάλεσε τη διενέργεια Διοικητικής Έρευνας από το ΕΚΑΒ.

Νέα Μάκρη: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της 18χρονης εγκύου.

Νέα Μάκρη: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της 18χρονης εγκύου

Ο τραγικός θάνατος μιας 18χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση στην παραλαβή ασθενοφόρου. Οι ιατροδικαστές ανακοίνωσαν ότι η αιτία θανάτου ήταν ενδομήτρια αιμορραγία.

Ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο 19χρονης εγκύου γυναίκας.

Ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο 19χρονης εγκύου γυναίκας

Ο θάνατος της 19χρονης εγκύου αποτελεί πλέον αντικείμενο ολοκληρωμένης έρευνας, με στόχο τον εντοπισμό τυχόν ποινικών ευθυνών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει κινήσει ποινική έρευνα για να εξετάσει τη διαχείριση του περιστατικού και την άκαιρη διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο.

Την έρευνα θα διευθύνει η εισαγγελέας Αγγελική Τριανταφύλλου, επικεφαλής της ποινικής εισαγγελίας.

Παράλληλα, το ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) διεξάγει ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστώσει αν υπήρξε κακοδιαχείριση που οδήγησε στην καθυστέρηση παροχής ιατρικής βοήθειας παρά την κρίσιμη κατάσταση της ασθενούς, όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς της.

To top