Ακριβά σπίτια στην Αθήνα: Οι προτιμώμενες περιοχές του Παύλου Γλύξμπουργκ

Ψάχνετε για ακριβά σπίτια στην Αθήνα; Ο Paul Glyxburg εστιάζει στην ασφάλεια, τους γείτονες και την αισθητική, ενώ οι τιμές των ακινήτων εκτοξεύονται στα ύψη. Εξερευνήστε τις περιοχές που προτιμά και τα κτηματομεσιτικά του ενδιαφέροντα.

Ακριβά σπίτια στην Αθήνα: Οι προτιμώμενες περιοχές του Παύλου Γλύξμπουργκ>

Περιεχόμενα

  1. Παύλος Γλύξμπουργκ: Αναζητώντας ακριβά σπίτια στην Αθήνα
  2. Επιθυμητές περιοχές και αυξανόμενες τιμές

Αναζητώντας ακριβά σπίτια στην Αθήνα, ο Paul Glyxburg εστιάζει στην ασφάλεια, τους γείτονες και την αισθητική.

Οι τιμές των ακινήτων είναι στα ύψη, με την οδό Θρασύλλου, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Ηρώδου Αττικού να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Paul παραμένει ενήμερος για τις προτάσεις ακινήτων, ενώ ο αδελφός του Philip εξασφάλισε μια συμφωνία αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία φέρεται να υποστηρίζεται από τον δισεκατομμυριούχο πεθερό του.

Χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, οι μεσίτες γνωρίζουν καλά την αγοραστική δύναμη του Paul και της Marie Chantal.

Παύλος Γλύξμπουργκ: Αναζητώντας ακριβά σπίτια στην Αθήνα

Ο Paul Glyxburg και η Marie Chantal έχουν θέσει ως στόχους την ασφάλεια, τους γείτονες και την αισθητική καθώς αναζητούν ένα νέο σπίτι. Οι τιμές των ακινήτων στην Αθήνα ανεβαίνουν στα ύψη, καθώς εξετάζουν προσεκτικά τις επιλογές τους.

Επιθυμητές περιοχές και αυξανόμενες τιμές

Ο Paul Glyxburg εξερευνά αυτή τη στιγμή σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Η οδός Θρασύλλου, που βρίσκεται στη «σκιά» της Ακρόπολης, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης, και η περιοχή γύρω από το σπίτι του αδελφού του Φίλιππου στην Ηρώδου Αττικού είναι από τις προτιμώμενες τοποθεσίες του.

Καθώς οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται, ο Paul και η Marie Chantal δίνουν προτεραιότητα σε παράγοντες όπως η ασφάλεια, οι γείτονες και η συνολική αισθητική όταν εξετάζουν την αγορά ενός ακινήτου.

Η οδός Θρασύλλου και η Διονυσίου Αρεοπαγίτου αποφέρουν τιμές της τάξης των 15.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, με την Ηρώδου Αττικού να επιτάσσει ακόμη υψηλότερες τιμές.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Paul, παραμένει διαρκώς ενήμερος και ενημερωμένος για τις προσφορές που παρέχουν τα κτηματομεσιτικά γραφεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος πραγματοποίησε πρόσφατα μια σημαντική αγορά στην Ηρώδου Αττικού έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 18 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συνδρομή του δισεκατομμυριούχου πεθερού του, Τόμας Φλορ.

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του Paul και της Marie Chantal, οι μεσίτες που εμπλέκονται στην πιθανή συμφωνία γνωρίζουν καλά ότι τα οικονομικά δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο.

To top