Ανατριχιαστικός λογαριασμός: Η Ρούλα Κορομηλά για την τραγωδία του ναυαγίου της Πύλου

Ελληνική τραγωδία ναυαγίου: Ρούλα Κορομηλά για τα αδέλφια που χωρίστηκαν από τα κάγκελα στην Πύλο.

Ανατριχιαστικός λογαριασμός: Η Ρούλα Κορομηλά για την τραγωδία του ναυαγίου της Πύλου>

Το ναυάγιο στην Πύλο συγκλονίζει τους Έλληνες πολίτες, καθώς η οδυνηρή ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά αποτυπώνει μια σπαρακτική στιγμή δύο αδελφών που χωρίζονται από τα κάγκελα.

«Ο θάνατος ούτε τους πήρε ούτε τους χώρισε»: Ανατριχίλα στη Ρούλα Κορομηλά για το ναυάγιο στην Πύλο.

«Ο θάνατος ούτε τους πήρε ούτε τους χώρισε»: Ανατριχίλα στη Ρούλα Κορομηλά για το ναυάγιο στην Πύλο

Το ναυάγιο στην Πύλο έχει συγκλονίσει τους Έλληνες πολίτες, επώνυμους και μη, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις τους για το τραγικό περιστατικό, το οποίο απομάκρυνε 79 ανθρώπους από τις οικογένειές τους, ενώ εκατοντάδες άλλοι ακόμη αναζητούνται, με το τρομακτικό γεγονός ότι ανάμεσά τους φέρονται να είναι πολλά ανήλικα παιδιά και γυναίκες.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε και προκάλεσε ανατριχίλα ήταν αυτή της Ρούλας Κορομηλά, η οποία την Παρασκευή 16/6 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο αδελφός ενός επιβάτη του πλοίου βρήκε τον αδελφό του, αλλά δεν μπόρεσε να τον αγκαλιάσει όπως έπρεπε γιατί υπήρχαν κάγκελα ανάμεσά τους.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για το ναυάγιο στην Πύλο.

«Ο θάνατος δεν τους πήρε ούτε τους χώρισε. Ποιο είναι το νόημα των ράβδων μεταξύ των δύο αδελφών; Ελπίζω να μην υπάρχουν… «, σημείωσε η παρουσιάστρια στο προφίλ της, ραγίζοντας καρδιές.

To top