Ανησυχητική μόλυνση: Τεράστιοι αρουραίοι στο κέντρο της Αθήνας – Viral Video

Ανησυχητική μόλυνση στην Αθήνα: Τεράστιοι αρουραίοι εντοπίστηκαν να βολτάρουν κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη – Δείτε το viral βίντεο!

Ανησυχητική μόλυνση: Τεράστιοι αρουραίοι στο κέντρο της Αθήνας – Viral Video>

Στην Αθήνα, μια ανησυχητική μόλυνση από τεράστιους αρουραίους έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης. Πάνω από 10.000 τρωκτικά εντοπίστηκαν να περιφέρονται στην οδό Πανεπιστημίου και στο πάρκο κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη.

Μη χάσετε το viral βίντεο που καταγράφει τη σοκαριστική παρουσία τους.

Αθήνα: Περισσότεροι από 10 στο πάρκο της Εθνικής Πινακοθήκης

Πάνω από 10.000 τρωκτικά έχουν εντοπιστεί να περιφέρονται στην οδό Πανεπιστημίου και στην περιοχή του πάρκου της Εθνικής Πινακοθήκης. Αυτό το viral βίντεο αποτυπώνει την ανησυχητική παρουσία τους στο πάρκο.

Σημαντική αναστάτωση προκλήθηκε πρόσφατα λόγω της προσβολής από αρουραίους στο κέντρο της Αθήνας. Το βίντεο που παρουσιάζει την εισβολή τους στο πάρκο, όπου βρίσκεται η Εθνική Πινακοθήκη, έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή.

Οι αρουραίοι παρατηρήθηκαν να περιφέρονται ανέμελα κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου και στην περιοχή του πάρκου που περιβάλλει την Εθνική Πινακοθήκη.

Σύμφωνα με το Mega, το βίντεο τραβήχτηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (6/7), μέσα σε πολυσύχναστους δρόμους γεμάτους αυτοκίνητα και πεζούς.

To top