Απαράδεκτο: Σχολείο αρνείται σε μαθητή ένα σουβλάκι για απλήρωτη συνδρομή γονέων και κηδεμόνων

Εξοργισμένη μητέρα μοιράζεται πώς το παιδί της δεν πήρε σχολικό κεμπάπ επειδή δεν πλήρωσε τη συνδρομή μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και τις επιπτώσεις που είχε αυτό στο παιδί της.

Απαράδεκτο: Σχολείο αρνείται σε μαθητή ένα σουβλάκι για απλήρωτη συνδρομή γονέων και κηδεμόνων>

Περιεχόμενα

  1. Απαράδεκτο: Παιδί αρνήθηκε σουβλάκι στο σχολείο για τα τέλη PTA
  2. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στον σκοπό του
  3. Μονογονεϊκές οικογένειες που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα
  4. Ο αποκλεισμός των παιδιών από τις σχολικές εκδηλώσεις είναι ανήθικος

Η συνδρομή μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενός σχολείου είχε ως αποτέλεσμα να στερηθεί ένας μαθητής το φαγητό. Η καταγγελία της κ. Χρύσα αναδεικνύει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απέναντι σε ένα μικρό παιδί.

Απαράδεκτο: Παιδί αρνήθηκε σουβλάκι στο σχολείο για τα τέλη PTA

Το singleparent.gr έλαβε μια καταγγελία από την κυρία Χρύσα για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο του γιου της και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς το παιδί της.

Η Χρύσα, μονογονέας, δεν μπορούσε να πληρώσει φέτος τη συνδρομή των 10 ευρώ λόγω οικονομικών δυσκολιών. Παρά το γεγονός ότι είχε πληρώσει τη συνδρομή τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να δει κανένα όφελος από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο γιος της στερήθηκε ένα σουβλάκι την Τετάρτη της Σαρακοστής εξαιτίας της μη πληρωμής της.

Η Χρύσα εξοργίστηκε με τον αποκλεισμό του παιδιού της και τη συναισθηματική δυσφορία που του προκάλεσε.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στον σκοπό του

Η Χρύσα πλήρωνε πάντα τις συνδρομές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είχε δει ποτέ κάποιο έργο τους που να ωφελεί τη σχολική κοινότητα.

Ήταν απογοητευμένη που κανείς από τον σύλλογο δεν είχε ρωτήσει ποτέ για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της ή είχε προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Μονογονεϊκές οικογένειες που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα

Η Χρύσα είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και πάλευε να τα βγάλει πέρα μόνη της.

Έπρεπε να βρει μια δεύτερη δουλειά για να συντηρήσει την οικογένειά της και μόλις είχε λάβει έναν απροσδόκητα υψηλό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Το οικονομικό άγχος επιδεινώθηκε από την απαίτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για συνδρομή μέλους, την οποία δεν μπορούσε να πληρώσει.

Ο αποκλεισμός των παιδιών από τις σχολικές εκδηλώσεις είναι ανήθικος

Η συμπεριφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς το παιδί της Χρύσας ήταν απαράδεκτη και ανήθικη.

Ο αποκλεισμός ενός παιδιού από σχολικές εκδηλώσεις για ένα μικρό χρηματικό ποσό είναι σκληρός και έχει αρνητικό αντίκτυπο στη συναισθηματική του ευημερία. Η Chrysa ήταν εξοργισμένη που το παιδί της υποβλήθηκε στο μαρτύριο να βλέπει τους φίλους του να τρώνε, ενώ εκείνο στερήθηκε ένα σουβλάκι. Πιστεύει ότι αν το παιδί της πεινούσε πραγματικά, θα ήταν το πιο ανήθικο πράγμα που είχε δει ποτέ.

To top