Αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους από 27χρονη μητέρα στην Ξάνθη

Συγκλονιστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους στην Ξάνθη, όπως ξετυλίγεται η κατάσταση μιας απελπισμένης 27χρονης μητέρας. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους από 27χρονη μητέρα στην Ξάνθη>

Περιεχόμενα

  1. «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω, πανικοβλήθηκα»: Υπόθεση εγκατάλειψης 27χρονης μητέρας στην Ξάνθη
  2. Γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη μητέρα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες προκύπτουν στην υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους στην Ξάνθη, καθώς ξετυλίγεται η απελπιστική κατάσταση μιας 27χρονης μητέρας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

«Δεν είχα γάλα να το ταΐσω, πανικοβλήθηκα»: Υπόθεση εγκατάλειψης 27χρονης μητέρας στην Ξάνθη

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους που συγκλόνισε σήμερα το πρωί την πόλη της Ξάνθης. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν η νεαρή μητέρα μπήκε στο τμήμα των Αβδήρων γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 27χρονη μητέρα ομολόγησε ότι κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού καθώς γεννούσε το αγοράκι της.

Η ίδια αποκάλυψε: «Γέννησα το μωρό μόνη μου στις 10 το πρωί της Παρασκευής, ενώ βρισκόμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη και δεν είχα γάλα για να τον ταΐσω, γεγονός που με έκανε να πανικοβληθώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 14 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού, επικοινώνησε με τον αδελφό της και τον ενημέρωσε ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Μόλις έλαβαν την κατάθεση της νεαρής γυναίκας, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αντεισαγγελέα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, ο οποίος αποφάσισε να μην τη συλλάβει με βάση την εισαγγελική παραγγελία.

Γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη μητέρα

Για την 27χρονη ζητήθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά την κατάθεσή της στον εισαγγελέα, η μητέρα συνοδεύτηκε από αστυνομικούς σε τοπικό νοσοκομείο της Ξάνθης.

Σκοπός της επίσκεψής της είναι να υποβληθεί σε εξετάσεις και να επανενωθεί με το μωρό της.

To top