Αποκάλυψη του λύκου: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει βόμβα για το αυτοάνοσο νόσημα της Ρούλας Πισπιρίγου

Η αποκάλυψη του λύκου της Ρούλας Πισπιρίγου: Αλέξης Κούγιας ρίχνει φως στην αυτοάνοση ασθένεια που ενδεχομένως συνδέεται με τον τραγικό χαμό των παιδιών της. Δείτε τις διευκρινίσεις-βόμβα που έδωσε ο δικηγόρος της.

Αποκάλυψη του λύκου: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει βόμβα για το αυτοάνοσο νόσημα της Ρούλας Πισπιρίγου>

Περιεχόμενα

  1. «Bombshell» από τον Αλέξη Κούγια: «Η Ρούλα Πισπιρίγου πάσχει από έναν λύκο που κληρονομείται στα παιδιά»
  2. Η διάγνωση του λύκου της Ρούλας Πισπιρίγου
  3. Τραγική εξέλιξη και ασυνειδησία των ιατροδικαστών

Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει ότι η Ρούλα Πισπιρίγου πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια που μπορεί να συνδέεται με τον τραγικό θάνατο των τριών παιδιών της.

Η αμέλεια των ιατροδικαστών να αναγνωρίσουν την πάθησή της αναδεικνύει την ανάγκη για περαιτέρω εξετάσεις και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα επεισόδια κοροϊδίας που βίωσαν τα παιδιά. Μάθετε περισσότερα για τις διευκρινίσεις που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με αυτή την αποκάλυψη-βόμβα.

«Bombshell» από τον Αλέξη Κούγια: «Η Ρούλα Πισπιρίγου πάσχει από έναν λύκο που κληρονομείται στα παιδιά»

Διευκρινίσεις σχετικά με το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Ρούλα Πισπιρίγου, έδωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Η διάγνωση του λύκου της Ρούλας Πισπιρίγου

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγου πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια. Αυτή η πάθηση είναι ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες.

«ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τραγική εξέλιξη και ασυνειδησία των ιατροδικαστών

Ο Αλέξης Κούγιας επέκρινε τους ιατροδικαστές που κατηγόρησαν βιαστικά τη Ρούλα Πισπιρίγου με βάση ελάχιστα στοιχεία. Ανέφερε ότι αν είχαν γίνει νωρίτερα οι κατάλληλες εξετάσεις, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγική κατάληξη.

Το αυτοάνοσο νόσημα της Ρούλας Πισπιρίγου είναι μια σπάνια μετάλλαξη ενός οξύμωρου γονιδίου και ο κληρονομικός του χαρακτήρας εξηγεί τη συσχέτιση με τις παθήσεις των παιδιών.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι τα ιατρικά επεισόδια που βίωσαν τα παιδιά, τα οποία υποβαθμίστηκαν από τους γιατρούς του Καραμανδανείου, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Πάτρας και της Παιδιατρικής του Ρίου, ήταν πράγματι κοροϊδευτικά επεισόδια με ιατρική αιτιολόγηση.

To top