Αποκαλυπτόμενα μυστικά της γειτονιάς: Η σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»

Δείτε την ενδιαφέρουσα ιστορία των γειτόνων Νατάσσας Θεοδωρίδου και Γιώργου Λιάγκα, οι οποίοι ζουν δίπλα-δίπλα αλλά επικοινωνούν ελάχιστα. Αποκαλύψτε την εκπληκτική σχέση τους που αποκαλύπτεται στο «Καλό Μεσημεράκι», καθώς η Νατάσσα μοιράζεται τις σκέψεις της για τον Γιώργο.

Αποκαλυπτόμενα μυστικά της γειτονιάς: Η σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»>

Περιεχόμενα

  1. «Είμαστε γείτονες αλλά δεν μιλάμε»: Λιάγκας και δεν λένε ούτε καλημέρα
  2. Τι είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε την εκπληκτική σχέση μεταξύ της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Λιάγκα, γειτόνων που δεν ανταλλάσσουν καν χαιρετισμούς. Μάθετε τι αποκάλυψε η Νατάσσα για την απροσδόκητη σχέση τους στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Είμαστε γείτονες αλλά δεν μιλάμε»: Λιάγκας και δεν λένε ούτε καλημέρα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα 19/6.

Τι είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Με τον Γιώργο δεν είχαμε τίποτα να αποχωριστούμε, όπως με όλους τους ανθρώπους. Συνεχίζουμε να ζούμε στο ίδιο συγκρότημα και δεν ανταλλάσσουμε ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα ούτε τίποτα.

Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε κάπου τυχαία μαζί σε μια κοινή παρέα και φεύγοντας από αυτή την παρέα μίλησα με τον Πάνο τον φίλο μας… Και όταν φύγαμε είπα «γεια σου Πάνο μου άρεσε πολύ ο Γιώργος… Είπα γιατί δεν μιλάμε, είναι γλυκός, είναι μορφωμένος τύπος, είπα θέλω να ξαναβγούμε να τον γνωρίσω αυτόν τον τύπο’ μένω πάνω κάτω και δεν έχουμε λόγο να μην μιλήσουμε. Βγήκαμε πάλι έξω και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και είναι ένας πολύ καλός τύπος ένας πολύ καλός πατέρας είναι ένας τύπος που θέλεις να κάνεις παρέα», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στη συνέχεια η διάσημη ερμηνεύτρια για το βίντεο κλιπ της με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Εκείνο το βράδυ μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας νέος άνθρωπος, που μπορεί να κάνει διάλογο, να μιλήσει να πει πέντε πράγματα.

Και φτάσαμε στο βίντεο κλιπ… Μόλις ακούσω το τραγούδι θα πάω στο Star γιατί είναι το αγαπημένο μου μέρος και θέλω να βρω κάποιον να τον κυνηγήσω να κάνω χιούμορ και ο Πάνος λέει ένας είναι αυτός που θα κυνηγήσεις…. Γιώργος Λιάγκας. Του λέω ότι ντρέπομαι που το λέω γιατί ήταν ένας μήνας που κάναμε παρέα…».

To top