Ασταθής πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου

Άστατος καιρός αναμένεται τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα! Προβλέπονται βροχές και χιόνια σε ορεινές περιοχές.

Ασταθής πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου>

Περιεχόμενα

  1. Ασταθής πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου
  2. Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ελλάδα

Ετοιμαστείτε για ασταθή καιρό κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ελλάδα! Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αναμένονται βροχές και χιόνια σε πολλές ορεινές περιοχές, ενώ στη δυτική Μακεδονία ενδέχεται να πέσουν και φρέσκα χιόνια.

Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, παρά την αναμενόμενη άνοδο της θερμοκρασίας προς το Πάσχα. Διαβάστε περισσότερα για την πρόγνωση της Μεγάλης Εβδομάδας από τον παρουσιαστή καιρού της ΕΡΤ3, Σάκη Αρναούτογλου.

Ασταθής πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δυστυχώς, η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Εβδομάδα φέρνει άσχημα νέα για όσους ελπίζουν σε καλό καιρό κατά τη διάρκεια των εκδρομών ή των σχεδίων τους για ψήσιμο.

Ο καιρός στην Ελλάδα αναμένεται να είναι άστατος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σύμφωνα με τον Σάκη, ο καιρός θα αρχίσει να επιδεινώνεται από τα δυτικά από την Κυριακή των Βαΐων με βροχές, ενώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται να βρέξει τη Μεγάλη Δευτέρα.

Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ελλάδα

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, σημείωσε ότι παρά την αναμενόμενη αύξηση της θερμοκρασίας προς το Πάσχα, η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Βροχές και χιόνια αναμένονται σε πολλές ορεινές περιοχές, με τη δυτική Μακεδονία να αναμένει ακόμη και φρέσκο χιόνι.

Στην Αττική, ο καιρός θα ποικίλλει με ηλιοφάνεια, νεφώσεις και σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Εν τω μεταξύ, στα βόρεια, τα φαινόμενα αυτά είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης επισημαίνει σε νέα ανάρτησή του ότι ο καιρός στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί από σήμερα (6/4) από τα δυτικά, με βροχές και χιόνια σε πολλές ορεινές περιοχές, μεταξύ των οποίων η δυτική και βόρεια Θεσσαλία, η Ήπειρος.

Όσον αφορά τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, ο Σάκης δήλωσε: «Δεν φαίνεται τελικά κάποια ιδιαίτερη δυναμική τις επόμενες ώρες εκτός από κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας και πολύ τοπικές στα ορεινά.

την έντονη διαφωνία στα προγνωστικά δεδομένα σας έλεγα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3».

To top