Αστυνομική μονάδα σώζει 14χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κηφισιά

Αστυνομική Μονάδα Διάσωσης σώζει ανήλικο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ επαινούν τις ενέργειές τους.

Αστυνομική μονάδα σώζει 14χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κηφισιά>

Ένα 14χρονο αγόρι σώθηκε από τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης της ΟΠΚΕ στην Κηφισιά, αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί, που εκτελούσαν υπηρεσία στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, έδωσαν γρήγορα τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι, το οποίο είχε ταχύπνοια και κυάνωση. Κάλεσαν ασθενοφόρο και το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο και έδωσε κατάθεση στον ανακριτή της τροχαίας. Οι διασώστες του ασθενοφόρου επαίνεσαν τους αστυνομικούς για τη γρήγορη σκέψη και τις ενέργειές τους.

Αστυνομική μονάδα διάσωσης σώζει 14χρονο στην Κηφισιά

Ένα 14χρονο παιδί σώθηκε από τη μονάδα της ΟΠΚΕ στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι που εκτελούσε υπηρεσία στην Κηφισιά. Το παιδί τραυματίστηκε από τζιπ ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Οι αστυνομικοί του έδωσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είχε ταχύπνοια, κυάνωση και υποθερμία. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε παρέμεινε στο σημείο και έδωσε κατάθεση στην τροχαία.

Οι ενέργειες των αστυνομικών επαινέθηκαν από τους διασώστες του ασθενοφόρου, ενώ ορισμένα μέλη της ομάδας CSI είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή πρώτων βοηθειών μάχης CSI μια εβδομάδα πριν, κάτι που ήταν ζωτικής σημασίας σε αυτή την περίπτωση.

Αστυνομική μονάδα διάσωσης σώζει 14χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κηφισιά
To top