Αστυνομικός έχασε το πόδι του σε τραγικό ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Ρέθυμνο

Ένας αστυνομικός στο Ρέθυμνο της Κρήτης τραυματίζεται σοβαρά και χάνει το πόδι του σε ένα τραγικό ατύχημα με μοτοσικλέτα καθ’ οδόν προς την υπηρεσία του.

Αστυνομικός έχασε το πόδι του σε τραγικό ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Ρέθυμνο>

Ένας αστυνομικός στο Ρέθυμνο της Κρήτης υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και ακρωτηριάστηκε το πόδι του μετά από τροχαίο ατύχημα καθ’ οδόν προς την υπηρεσία του.

Αστυνομικός στο Ρέθυμνο χάνει το πόδι του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα

Ένας 47χρονος αστυνομικός στο Ρέθυμνο υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε την ιδιωτική του μοτοσικλέτα το βράδυ του Σαββάτου.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Κουμπέ, καθώς κατευθυνόταν προς το αστυνομικό μέγαρο για να ξεκινήσει τη βάρδια του.

Παρά τις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, το πόδι του αξιωματικού έπρεπε να ακρωτηριαστεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που υπέστη στο ατύχημα.

Παραμένει στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται για τα τραύματά του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα συνελήφθη και ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για αρκετή ώρα μετά το περιστατικό.

Το ατύχημα άφησε συντετριμμένη την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την τοπική κοινωνία. Ο τραυματισμένος αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και οι συνάδελφοι και οι φίλοι του συσπειρώνονται γύρω του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Οι σκέψεις μας είναι με τον αστυνομικό και τους οικείους του καθώς αναρρώνει από αυτό το τραγικό ατύχημα.

To top