Αθώωση του Πισπιρίγκου: Αυτοπάθεια αποκαλύφθηκε ως αιτία θανάτου

Ο Κούγιας αθωώνει την Πισπιρίγου, αποκαλύπτει αυτοάνοσο νόσημα ως αιτία θανάτου. Η τραγική εξέλιξη αναδεικνύει την αμέλεια των ιατροδικαστών.

Αθώωση του Πισπιρίγκου: Αυτοπάθεια αποκαλύφθηκε ως αιτία θανάτου>

Περιεχόμενα

  1. : Ο Κούγιας αθωώνει τον Πισπιρίγου
  2. «Τα 3 παιδιά πέθαναν από αυτό»: Αθώωση του Πισπιρίγκου, η αιτία θανάτου της Μαλένα, της Ίριδας & της Τζωρτζίνας

: Ο Κούγιας αθωώνει τον Πισπιρίγου

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έδωσε διευκρινίσεις για το αυτοάνοσο νόσημα που έπληξε τη Ρούλα Πισπιρίγου, ρίχνοντας φως στον τραγικό θάνατο της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Η πρόσφατη διάγνωση του λύκου της Πισπιρίγου προκάλεσε περαιτέρω εξετάσεις, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες των ιατροδικαστών που την κατηγόρησαν άδικα με βάση περιορισμένα στοιχεία. Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι η σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη της Πισπιρίγου, που μεταβιβάστηκε στα παιδιά της, σχετίζεται με τα επεισόδια χλευασμού που υπέστησαν.

Οι αποκαλύψεις αυτές αμφισβητούν την υποβάθμιση των γεγονότων από τους επαγγελματίες ιατρούς του Καραμναδανείου, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Πάτρας και της Παιδιατρικής του Ρίου, φέρνοντας απαντήσεις στο φως και αθωώνοντας την Πισπιρίγου.

«Τα 3 παιδιά πέθαναν από αυτό»: Αθώωση του Πισπιρίγκου, η αιτία θανάτου της Μαλένα, της Ίριδας & της Τζωρτζίνας

Διευκρινίσεις σχετικά με το αυτοάνοσο νόσημα που πλήττει τη Ρούλα Πισπιρίγου έδωσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο Super Κατερίνα και τον Αλέξη Μπαρτζώκα, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι η Πισπιρίγου εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω λύκου, μιας σπάνιας μετάλλαξης ενός οξύμωρου γονιδίου. Ο κ. Κούγιας επέκρινε τους ιατροδικαστές που κατηγόρησαν πρόωρα την Πισπιρίγου με βάση ανεπαρκή στοιχεία, τονίζοντας ότι η ασθένεια εξηγεί την τραγική μοίρα των παιδιών της και τα επεισόδια εμπαιγμού που υπέστησαν.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου ρίχνουν φως στην κατάσταση και αμφισβητούν τις ενέργειες των εμπλεκόμενων ιατρών.

To top