Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μάχη για την κηδεμονία χάθηκε για τη Λυδία, η οικογένεια της Καρολάιν επικράτησε

Οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν χάνουν τη μάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Το δικαστήριο απορρίπτει το αίτημα, χορηγώντας περιορισμένη επαφή. Θετικό αποτέλεσμα για την οικογένεια της Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μάχη για την κηδεμονία χάθηκε για τη Λυδία, η οικογένεια της Καρολάιν επικράτησε>

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του δολοφόνου της Καρολάιν Crouch, έχασαν τη μάχη για την επιμέλεια της εγγονής τους Λυδίας.

Το δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημά τους, χορηγώντας στους Έλληνες παππούδες και γιαγιάδες περιορισμένη εβδομαδιαία επαφή με τη Λυδία. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση, δηλώνοντας ότι η Λυδία θα ζει ειρηνικά με την αδελφή και τη μητέρα της Καρολάιν στις Φιλιππίνες.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί το τέλος των προσπαθειών της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να ανακτήσει την επιμέλεια.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο αποτυχημένος αγώνας των γονέων για την επιμέλεια της Λυδίας

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του δολοφόνου της Καρολάιν Κρουτς, έχασαν την αίτησή τους για την επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας.

Το δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημά τους, παραχωρώντας στους Έλληνες παππούδες και γιαγιάδες μόνο μία ώρα εβδομαδιαίας επικοινωνίας με τη Λυδία μέσω εικονικών μέσων. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση, δηλώνοντας ότι η Λυδία θα ζει πλέον ειρηνικά με την αδελφή και τη μητέρα της Καρολάιν στις Φιλιππίνες.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί το τέλος των προσπαθειών της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να ανακτήσει την κηδεμονία και έρχεται μετά την πρόσφατη έφεσή του για μείωση της ποινής του.

To top