Χρειάζεται βοήθεια: Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος με άνοια στην Κρήτη

Ηλικιωμένος άνδρας με άνοια αγνοείται στην Κρήτη. Ο «Καπετάν Γιάννης» εθεάθη για τελευταία φορά στο Φόδελε και η οικογένειά του ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του.

Χρειάζεται βοήθεια: Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος με άνοια στην Κρήτη>

Περιεχόμενα

  1. Η οικογένεια ζητά τη βοήθεια του κοινού: Η εξαφάνιση του «Καπετάν Γιάννη» στην Κρήτη
  2. Λεπτομέρειες της Εξαφάνισης

Μια οικογένεια στην Κρήτη εκλιπαρεί τη βοήθεια του κοινού για την ανεύρεση του ηλικιωμένου συγγενή της, γνωστού ως «Καπετάν Γιάννη», ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Ο άνδρας, ο οποίος πάσχει από άνοια και προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γιορτής Πορτοκαλιού στην πλατεία Φόδελε και η οικογένειά του φοβάται για τη ζωή του. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες και η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του με την ελπίδα να βρεθούν τυχόν στοιχεία. Όποιος έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία.

Η οικογένεια ζητά τη βοήθεια του κοινού: Η εξαφάνιση του «Καπετάν Γιάννη» στην Κρήτη

Η αναζήτηση του αγνοούμενου, γνωστού ως «Καπετάν Γιάννη», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του στην περιοχή Φόδελε του δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

Η οικογένειά του έχει απευθύνει έκκληση προς το κοινό για βοήθεια, καθώς φοβούνται για την ασφάλειά του, αναφέροντας ως βασική ανησυχία τα προβλήματα υγείας του.

Λεπτομέρειες της Εξαφάνισης

Η εξαφάνιση του Γιάννη Γκιώνη, γνωστού και ως «Καπετάν Γιάννη», δηλώθηκε το μεσημέρι, όταν διέφυγε απροσδόκητα της προσοχής των συγγενών του στη Γιορτή Πορτοκαλιού στην πλατεία Φόδελε.

Λίγο πριν εξαφανιστεί, είχε βγάλει μια φωτογραφία, την οποία η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα, με την ελπίδα να βρεθούν τυχόν ίχνη του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος έχει ύψος περίπου 1,80 μ., είναι αδύνατος και έχει κοντά λευκά μαλλιά, πάσχει από άνοια. Η οικογένειά του καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία.

Χρειάζεται βοήθεια: Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος με άνοια στην Κρήτη
To top