Διαγωνιζόμενος του MasterChef αφιερώνει τη συγκινητική νίκη στην αδικοχαμένη αδελφή του

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef Elias Kyazoli αφιερώνει τη νίκη στην αδικοχαμένη αδελφή του σε ένα συγκινητικό επεισόδιο, αφήνοντας τους τηλεθεατές να δακρύσουν.

Διαγωνιζόμενος του MasterChef αφιερώνει τη συγκινητική νίκη στην αδικοχαμένη αδελφή του>

Περιεχόμενα

  1. Ο Ηλίας Κυαζόλης αφιερώνει τη νίκη στο MasterChef στην αδικοχαμένη αδελφή του
  2. Η Στέλλα καταρρέει μετά από συναισθηματική πρόκληση του MasterChef

Οι τηλεθεατές του MasterChef έμειναν με δάκρυα στα μάτια καθώς ο Ηλίας Κυαζόλης μοιράστηκε το προσωπικό δράμα της απώλειας της αδελφής του κατά τη διάρκεια ενός συγκινητικού επεισοδίου.

Αφού μαγείρεψε για τον εαυτό του και την αδικοχαμένη αδελφή του, της αφιέρωσε τη νίκη του, αφήνοντας κριτές και διαγωνιζόμενους συγκινημένους.

Ο Ηλίας Κυαζόλης αφιερώνει τη νίκη στο MasterChef στην αδικοχαμένη αδελφή του

Ο Ηλίας Κιαζόλι, διαγωνιζόμενος στο MasterChef, έκανε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην αδικοχαμένη αδελφή του κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου που προβλήθηκε την Τρίτη.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αποχώρησης, ο Kyazoli αποκάλυψε ότι μαγείρεψε όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για την αδελφή του που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν 13 ετών. «Είναι μια περίεργη μέρα για μένα, γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η αδελφή μου που έχασα», είπε παλεύοντας με τα δάκρυα. «Σε περίπτωση που κερδίσω, θα της αφιερώσω αυτή τη νίκη».

Η Kyazoli κέρδισε την πρόκληση, νικώντας τη Στέλλα και τον Moto, και επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef με ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού.

Η νίκη ήταν ένας συγκινητικός φόρος τιμής στην αδελφή του και άφησε πολλούς από τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους του show να δακρύσουν.

Η Στέλλα καταρρέει μετά από συναισθηματική πρόκληση του MasterChef

Η πρόκληση του MasterChef ήταν συναισθηματική για τη Στέλλα, μια από τις άλλες διαγωνιζόμενες του σόου. Μετά το αφιέρωμα του Κυαζόλη στην αδελφή του, η Στέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Της είπαν από το μπαλκόνι ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά απλά έπρεπε να βάλει περισσότερη αγάπη στο πιάτο της.

Όταν ο δικαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη ρώτησε τι έχει, η Στέλλα σημείωσε ότι φταίει η ένταση. «Καθάριζες κρεμμύδια;», την πείραξε ο δικαστής για να ελαφρύνει το κλίμα, με τη Στέλλα να σημειώνει και πάλι ότι τα δάκρυα ήταν από την ένταση.

To top