Διαμάχη στις εξετάσεις: Ο Τσίπρας ασκεί κριτική σε Μητσοτάκη & Σκέρτσο στο TikTok

Ο Τσίπρας επικρίνει Μητσοτάκη και Σκέρτσο για το φορολογικό ζήτημα στο TikTok, εγείροντας ανησυχίες για τις απαντήσεις στις εξετάσεις. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ PS αμφισβητεί τη λογική τους.

Διαμάχη στις εξετάσεις: Ο Τσίπρας ασκεί κριτική σε Μητσοτάκη & Σκέρτσο στο TikTok>

Περιεχόμενα

  1. : Ο Τσίπρας ασκεί κριτική σε Μητσοτάκη και Σκέρτσο στο TikTok
  2. Ο Τσίπρας επικρίνει τον Μητσοτάκη και τον Σκέρτσο στο TikTok

: Ο Τσίπρας ασκεί κριτική σε Μητσοτάκη και Σκέρτσο στο TikTok

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στο θέμα της μείωσης των έμμεσων φόρων σε βίντεο στο TikTok, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα την εξέταση των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο κ. Τσίπρας εκφράζει την ελπίδα ότι οι μαθητές δεν μιμήθηκαν τον Σκούρτσο και τον Μητσοτάκη, αλλά έδωσαν απαντήσεις βασισμένες στη λογική και στα βιβλία τους.

Τους εύχεται καλή επιτυχία και τονίζει την αντιφατικότητα της στάσης της κυβέρνησης για τη μείωση του ΦΠΑ.

Ο Τσίπρας επικρίνει τον Μητσοτάκη και τον Σκέρτσο στο TikTok

Ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει στο TikTok για να συζητήσει το θέμα της μείωσης των έμμεσων φόρων, απευθυνόμενος συγκεκριμένα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο κ. Τσίπρας εκφράζει την ελπίδα του ότι οι μαθητές δεν ακολούθησαν το παράδειγμα του Σκούρτσο και του Μητσοτάκη, αλλά έδωσαν απαντήσεις βασισμένες στη λογική και στα βιβλία τους. Τους εύχεται καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι παρόλο που η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι δεν θα μειώσει τον ΦΠΑ για να μην ωφεληθούν οι πλούσιοι, οι πανελλαδικές εξετάσεις μπορεί να απαιτούσαν το αντίθετο.

To top