Διάσημος παγιδευτής συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο Ίλιον

Ο γνωστός παγιδευτής Fly Lo συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή στο Ίλιον. Ισχυρίστηκε ότι ήταν για προστασία λόγω απειλών που δεχόταν. Αυτή δεν ήταν η πρώτη του σύλληψη, καθώς είχε συλληφθεί να κατέχει όπλο και γεμιστήρα κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος τον περασμένο Ιανουάριο.

Διάσημος παγιδευτής συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο Ίλιον>

Περιεχόμενα

  1. Γνωστός παγιδευτής συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο Ίλιον
  2. Ιστορικό του γνωστού παγιδευτή

Ένας γνωστός παγιδευτής συνελήφθη πρόσφατα στο Ίλιον για παράνομη κατοχή όπλου. Ο Fly Lo, ένας 29χρονος με μεγάλο κοινό στο Instagram και εκατομμύρια προβολές στα μουσικά του βίντεο, βρέθηκε με ένα πιστόλι κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας.

Ισχυρίστηκε ότι είχε μαζί του το όπλο για προστασία από απειλές που είχε δεχτεί. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Fly Lo συλλαμβάνεται για τέτοιο αδίκημα. Τον περασμένο Ιανουάριο, συνελήφθη με ένα πιστόλι Glock ενώ ταξίδευε για μια συναυλία, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.

Γνωστός παγιδευτής συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο Ίλιον

Άνδρες της Αστυνομίας στο Ίλιον συνέλαβαν 29χρονο γνωστό παγιδευτή για παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας το απόγευμα του Σαββάτου, ο Fly Lo βρέθηκε με ένα πιστόλι, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν για την προστασία του λόγω των απειλών που δεχόταν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται για κατοχή όπλου. Τον περασμένο Ιανουάριο, τον σταμάτησε η ΟΠΚΕ ενώ κινούνταν από το Αγρίνιο προς τα Ιωάννινα για μια συναυλία και βρέθηκε με ένα πιστόλι Glock εννέα βολών και γεμιστήρα.

Διάσημος παγιδευτής συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο Ίλιον

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι κατείχε το όπλο αφού ασχολήθηκε με το άθλημα της σκοποβολής και δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει τη δημόσια τάξη.

Ιστορικό του γνωστού παγιδευτή

Ο γνωστός παγιδευτής, Fly Lo, έχει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους στο Instagram και τα βίντεο με τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια προβολές. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με χρήματα ή αποσπάσματα από γυρίσματα βίντεο κλιπ.

Ωστόσο, έχει αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα λόγω της παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται με όπλο, ενώ στο παρελθόν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ για παράνομη κατοχή όπλου τον περασμένο Ιανουάριο.

To top