Δίκη Άλκη Καμπάνου: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι, Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Δείτε τη συγκλονιστική αλήθεια καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας Άλκι αποκαλύπτει τους «12» κατηγορούμενους οπαδούς που εμπλέκονται σε μια τραγική δολοφονία. Όλοι οι κατηγορούμενοι κρίνονται ένοχοι, προσφέροντας τεράστια ηθική ικανοποίηση στους γονείς του θύματος.

Δίκη Άλκη Καμπάνου: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι, Οι δηλώσεις του δικηγόρου>

Περιεχόμενα

  1. Δικηγόρος της οικογένειας Άλκη: Η ψεύτικη δαγκωματιά «12» διήρκεσε 40 δευτερόλεπτα
  2. Τεράστια ικανοποίηση των γονέων
  3. Άθλιος χειρισμός της άμυνας
  4. Ψεύτικο θάρρος και ψεύτικες ομολογίες

Ο δικηγόρος της οικογένειας Άλκη αποκαλύπτει τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τους «12» κατηγορούμενους οπαδούς που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 19χρονου φοιτητή.

Μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που κηρύσσει όλους τους κατηγορούμενους ένοχους, οι γονείς εκφράζουν τεράστια ηθική ικανοποίηση. Ο Στέλιος Πουλτσίδης, δικηγόρος της οικογένειας, ασκεί κριτική στους χειρισμούς της υπεράσπισης και τονίζει τη σοβαρότητα του εγκλήματος.

Υπογραμμίζει το ψευτοθάρρος των κατηγορουμένων και την άρνησή τους να ομολογήσουν, αμφισβητώντας το δίκαιο της δίκης τους. Ο Πουλτσίδης εκθέτει τη χειραγώγηση των αποδεικτικών στοιχείων και το βάρος του δικαστηρίου για τον προσδιορισμό της ατομικής ευθύνης. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τις δηλώσεις του.

Δικηγόρος της οικογένειας Άλκη: Η ψεύτικη δαγκωματιά «12» διήρκεσε 40 δευτερόλεπτα

Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

Τεράστια ικανοποίηση των γονέων

Οι γονείς του Άλκη Καμπάνου δηλώνουν ότι αισθάνονται τεράστια ηθική ικανοποίηση μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης να κηρύξει έκπτωτους και τους «12» κατηγορούμενους οπαδούς που κάθισαν στο εδώλιο για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Άθλιος χειρισμός της άμυνας

Ο κ. Πουλτσίδης χαρακτήρισε άθλιο χειρισμό από την πλευρά της υπεράσπισης να μιλάει για θανατηφόρα σωματική βλάβη όταν πρόκειται, όπως είπε, για ανθρωποκτονία, εξηγώντας ότι «είχαμε ένα άψυχο σώμα με 30 χτυπήματα, ένα σώμα με 27 χτυπήματα και ένα άλλο σώμα με βαθύ τραύμα εννέα εκατοστών».

Ψεύτικο θάρρος και ψεύτικες ομολογίες

Μιλώντας για τους 12 κατηγορούμενους, είπε ότι «το σθένος και το ψεύτικο θάρρος τους ήταν αυτά τα 40 δευτερόλεπτα. Όταν χρειάζεται θάρρος για να ομολογήσεις κάτι που έχεις κάνει, όπως σε αυτή την πολύωρη ακρόαση, το στόμα τους ήταν κλειστό.

Άκουσα εκεί μέσα να γίνεται λόγος για κατηγορούμενους που σπουδάζουν και πρέπει να τους αναγνωριστούν ορισμένα ελαφρυντικά και ότι οι φυλακές στις οποίες θα ζήσουν για πολλά χρόνια είναι αποθήκες ψυχών. Μπορεί κανείς να σκεφτεί τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που ζει σε μια αποθήκη ψυχών σε μια φυλακή και σε κάποιον που ζει υπόγεια;».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε σε άλλο σημείο ότι: «Οι κατηγορούμενοι ήρθαν εδώ με μια προσδοκία, λέγοντας ότι ήθελαν μια δίκαιη δίκη, σαν να δικάζονταν στο Ιράν ή στο Πακιστάν, όπου οι δικαστές θα ήταν ένας όχλος που θα τους λιθοβολούσε.

Το ερώτημα είναι τι συνέβαλαν αυτοί οι 12 για να έχουν μια δίκαιη δική τους δίκη, η οποία σε κάθε περίπτωση ήταν αυτονόητη. Ο ένας κάλυπτε τον άλλον, κανείς δεν είπε τίποτα, ψευδείς ομολογίες, όλα ψεύτικα. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία προς όφελός τους.

Το δικαστήριο μπήκε στη θέση να αποφασίσει ποιος από τους 12 εγκληματίες προκάλεσε τα χτυπήματα στον Άλκη και τους φίλους του».

Δείτε ένα βίντεο με τις δηλώσεις του.

To top