Δολοφονία Karayvaz: Μοιραίο στοιχείο που πρόδωσε τους δολοφόνους – Ταχείες εξελίξεις

Η υπόθεση της δολοφονίας του Karayvaz εξελίσσεται ραγδαία με νέες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως. Δύο άνδρες έχουν συλληφθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη τρία άτομα που πρέπει να ταυτοποιηθούν και τα οποία εμπλέκονται στην οργάνωση και εκτέλεση της δολοφονίας.

Δολοφονία Karayvaz: Μοιραίο στοιχείο που πρόδωσε τους δολοφόνους – Ταχείες εξελίξεις>

Περιεχόμενα

  1. Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τους δολοφόνους του Karayvaz
  2. Τα οχήματα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Karayvaz
  3. Το λάθος των συλληφθέντων
  4. Το αδήλωτο φορτηγάκι
  5. Παρατηρήσεις αστυνομικού
  6. Οι συλλήψεις
  7. Συμπέρασμα

Η υπόθεση της δολοφονίας του Karayvaz εξελίσσεται ραγδαία με νέες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως.

Δύο άνδρες έχουν συλληφθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη τρία άτομα που πρέπει να ταυτοποιηθούν και τα οποία εμπλέκονται στην οργάνωση και εκτέλεση της δολοφονίας. Οι δολοφόνοι έκαναν ένα μοιραίο λάθος που οδήγησε στην πτώση τους και οι έρευνες έχουν επιταχυνθεί το τελευταίο διάστημα, οδηγώντας στην εξιχνίαση ενός ακόμη φόνου.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών έχουν αποκωδικοποιήσει λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία και η δικαιοσύνη έχει πλέον δρομολογηθεί.

Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τους δολοφόνους του Karayvaz

Η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ οδεύει προς την εξιχνίαση, καθώς οι αναλυτές του εγκληματολογικού αποκωδικοποίησαν λεπτό προς λεπτό, αφήνοντας μόνο τρία ακόμη πρόσωπα να ταυτοποιηθούν που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία.

Ωστόσο, οι δολοφόνοι έκαναν ένα μοιραίο λάθος που οδήγησε στην πτώση τους.

Τα οχήματα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Karayvaz

Η μαύρη μοτοσικλέτα Beverly και το λευκό φορτηγάκι βρίσκονταν στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας, αλλά η σκηνή του θανάτου αναβλήθηκε επειδή ο δημοσιογράφος επέστρεψε νωρίτερα στο σπίτι του στον Άλιμο.

Στις 9 Απριλίου 2021, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, η μοτοσικλέτα περίμενε στο δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία Καραϊβάζ, ενώ το λευκό βαν ήταν σταθμευμένο στο διπλανό στενό.

Το λάθος των συλληφθέντων

Οι συλληφθέντες έκαναν το λάθος να αφήσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στο λευκό βαν αντί να βάλουν πλαστές ή κλεμμένες, γεγονός που αποκάλυψε την ταυτότητά τους.

Το αυτοκίνητο ανήκε στον σύντροφο ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας καθαρισμού, και οι αρχές πραγματοποίησαν επιχείρηση στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Η Οικονομική Αστυνομία πήγε στην εταιρεία με το πρόσχημα της διενέργειας ελέγχων στα βιβλία και οι ιδιοκτήτες προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ανακρίθηκαν.

Το αδήλωτο φορτηγάκι

Όπως αποδείχθηκε, το εν λόγω λευκό φορτηγάκι δεν ήταν καταχωρημένο, ούτε μετέφερε συνεργείο καθαρισμού στα νότια προάστια. Στη δικογραφία της υπόθεσης κατονομάζονται άλλα δύο άτομα, αλλά δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης γι’ αυτά.

Παρατηρήσεις αστυνομικού

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ελπίζει ότι τα στοιχεία θα είναι αδιάσειστα και θα συλληφθεί ο πραγματικός δράστης.

Οι συλλήψεις

Η είδηση των συλλήψεων για τη δολοφονία του Καραϊβάζ έγινε αρχικά γνωστή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε για τις εξελίξεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγο του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου.

Συμπέρασμα

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο τώρα, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε άλλη μια δολοφονία και έχει επιταχύνει τις έρευνες το τελευταίο διάστημα.

Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την κυβέρνηση στο σύνολό της και την Ελληνική Αστυνομία οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη.

To top