Εκλογικοί στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ-PS»: «Ο Τσίπρας υπόσχεται αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών & δίκαιο κράτος

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημαίνει αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών και δίκαιο κράτος», λέει ο Τσίπρας. Εξαπολύει δριμεία επίθεση στη σημερινή κυβέρνηση και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

Εκλογικοί στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ-PS»: «Ο Τσίπρας υπόσχεται αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών & δίκαιο κράτος>

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-PS, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, υποσχόμενος αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών και ένα δίκαιο κράτος σε περίπτωση εκλογής του.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-PS, κάνοντας λόγο για το πρώτο απαραίτητο βήμα για την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας επέκρινε τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία, τη διαφθορά και τη δικαιοσύνη και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αγνοεί σημαντικά ζητήματα. Αναφέρθηκε επίσης σε εθνικά θέματα, όπως το τουρκικό Αιγαίο και η λύση του Μακεδονικού.

Ο Τσίπρας τόνισε τη σημασία της απλής αναλογικής και κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενωθούν για να φέρουν την αλλαγή και τη δικαιοσύνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση σε προεκλογική ομιλία του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, επέκρινε την κυβέρνηση για τις κακές επιδόσεις της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήτησε πολιτική αλλαγή και έθεσε ως πολιτικό στόχο την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Έκανε μάλιστα άνοιγμα στους μετριοπαθείς δεξιούς, λέγοντας ότι και αυτοί δυσανασχετούν με την υποβάθμιση της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει αυξήσεις μισθών, μειώσεις τιμών, ρύθμιση του χρέους και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.

Τόνισε τη σημασία της απλής και καθαρής αναλογικής, λέγοντας ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα για την αλλαγή.

To top