Έλενα Ακρίτα: Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το 35% των ψήφων, ενισχύοντας το ηθικό για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ενίσχυση του ηθικού του ΣΥΡΙΖΑ: Η Έλενα Ακρίτα διεκδικεί ποσοστό 35%, διαψεύδοντας τις προσδοκίες ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Έλενα Ακρίτα: Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το 35% των ψήφων, ενισχύοντας το ηθικό για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου>

Η Έλενα Ακρίτα ενισχύει το ηθικό του ΣΥΡΙΖΑ: Διεκδικεί ποσοστό 35%, διαψεύδοντας τις προσδοκίες ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Έλενα Ακρίτα: Συσπείρωση των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές

Η Έλενα Ακρίτα, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποφασισμένη να ενεργοποιήσει τους οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό, η Ακρίτα τονίζει ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο σταθερό 35%. Αντιμετωπίζοντας το γεγονός ότι «ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε Μητσοτάκη», δηλώνει με αυτοπεποίθηση: «Δεν είμαστε 3%, δεν είμαστε 20% – είμαστε πολύ περισσότεροι».

Η Ακρίτα πιστεύει ακράδαντα ότι το κόμμα θα πετύχει και πάλι τον στόχο του 35%.

Η Ακρίτα επισημαίνει ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε το 40% των ψήφων στις προηγούμενες εκλογές, αυτό σημαίνει ότι το 60% δεν τον ψήφισε. Ακόμη και αν αφαιρέσουμε ένα μόλις 10%, διερωτάται πόσοι ακροδεξιοί θα είναι παρόντες στη Βουλή.

Αυτό υπογραμμίζει το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού πληθυσμού δεν στήριξε τον Μητσοτάκη. Με πεποίθηση, η Ακρίτα επαναλαμβάνει: «Δεν είμαστε το 3%, δεν είμαστε το 20% – είμαστε το 35% και θα το πετύχουμε για άλλη μια φορά».

Η παθιασμένη ομιλία της Έλενας Ακρίτα αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ανακτήσει τη θέση ισχύος του.

To top